TIM: superpresent med mobilerbjudandena som kommer i november

Vi säger det alltid varje månad, i väntan på kampanjer planerad till nästa, bekräftas på nytt! Kriget mellan telefonoperatörer det är aldrig över och varje gång kommer de på alla färger att fånga uppmärksamheten på kunder. Verkligen, TIM han tänkte på en speciell present kombinerad med erbjudanden från mobiltelefon kommer för november 2021. Låt oss ta reda på allt framsteg vi är medvetna om. Du kommer bli förvånad.

TIM: Google One-molnet som en gåva i november med mobilerbjudandena

TIM han tänkte det bra, och han visste det nya behov av mobilanvändare, postat en gåva verkligen användbar till hans erbjudanden som kommer ut under månaden november 2021. Den nationella telefonoperatören har faktiskt beslutat att lägga till molntjänst från Google One fullständigt fri evigt i några mobiltelefonerbjudanden med 5G.

Tidigare hade han klarat sig men för nästa månad ser det ut som intresserade erbjudanden är där Super 5G och den Obegränsad 5G. Vad tjänsten innehåller moln från Google One? 100 Giga från lagringsutrymme för tjänster av Google Drive, Gmail Och Google Foton.

Också tack vare TIM kommer att finnas tillgänglig på premium hjälpcenter från Google med experter redo att svara på de mest olika förfrågningar. Service Google One kan delas tack vare Familjeplan.

Detta särskilda initiativ kommer att finnas kvar aktiva så länge användaren behållererbjudande undertecknad med TIM som inkluderar molntjänst från Google One. I det ögonblick då den skulle dra sig ur, kommer kampanjen också att upphöra och 100 Giga utrymme kommer att betalas och det beslutas att prenumerera med Google.

TIM tänkte han också på 4G-erbjudanden. Uppenbarligen inte genom att ge full service, utan genom att låta kunden göra det testa i fri form för 3 månader. När provperioden är över avaktiveras den automatiskt utan extra kostnad.

Mobilerbjudandena av TIM som kommer att dra nytta av denna möjlighet är Super 4Gden Super Young 5G och den Supergiga. Vi påminner dig också om att det förutom supererbjudandena också finns SIM Top Number från TIMett sätt att investera e tjäna i en ny form av samlar som blir mer och mer populärt.

Relaterade Artiklar

Back to top button