TIM är galen: oktober förstör med nya erbjudanden på 100 GB…

TIM han ger aldrig upp trots att de andra cheferna slår alla rekord på alla fronter. Den berömda italienska leverantören erbjuder sina allmänheten en utmärkt metod för att återinträda i familjen, som består i några exceptionella erbjudanden.

TIM: de mobila kampanjerna för tillfället är ouppnåeliga för konkurrenterna, här är de

TIM har beslutat att ingripa med sina bästa kampanjer för att stoppa den kontinuerliga ökningen av tävlingen som nu spelar sina kort mycket bra. Den berömda jätten av italiensk mobiltelefoni och inte bara ger därför sitt bästa med erbjudanden som kan vara idealiska för vem som helst.

Priserna är faktiskt väldigt låga, innehållet är verkligen exceptionellt och framför allt finns det den kvalitet som alla är ute efter när det gäller mobilnät. Enligt vad som har rapporterats kommer de i fråga om erbjudandena i fråga att räcka mycket lite och föreslås endast för returer till några långvariga kunder som har rymt.

Det första erbjudandet kallas TIM Wonder Five, en lösning som du säkert har hört tidigare. Detta lyckas inkludera obegränsade minuter till alla mobila och fysiska chefer 100 giga av datatrafik via 4G-nätet. Priset består av endast 7,99 € per månad.

Om du sedan vill ha anslutningen i 5G är allt du behöver göra att välja nästa lösning. Vi pratar om samma erbjudande men som inkluderar ett månadspris på 9,99 €. Vi påminner dig om att dessa kampanjer kan komma i din ägo när leverantören bestämmer sig för att kontakta dig privat.

Relaterade Artiklar

Back to top button