Till sin elektriska R5 lanserar Renault… en K7-spelare!

PlayerR5 Renault © (Bild: Renault Group)

Önskar att fira 50-årsdagen av dess mytomspunna R5Renault kommer att marknadsföra en K7-spelare med en neo-retro trend.

En “eftermonterad bärbar kassettspelare”, kallad PlayeR5.

Renault spelar nostalgi med sin K7 PlayerR5-spelare

Kom ihåg att för några månader sedan lyfte Renault på slöjan för en ny elektrisk version av sin mycket populära R5, lanserad i januari 1972. I väntan på att kunna glida ombord på denna nya elektriska R5 kommer Renault att lansera PlayeR5, en eftermonterad bärbar kassettspelare , inspirerad av sin berömda stadsbil och producerad i samarbete med We Are Rewind.

Spelare R5 Renault

Rent konkret handlar det om att hitta en “riktig” K7 walkman, som den du kanske stolt hängde i jeansfickan på 90-talet för att lyssna på senaste Metallica, Guns N’ Roses, Queen eller Michael Jackson.

En funktionell K7-spelare därför, uppenbarligen moderniserad för tillfället, med laddning via USB eller till och med Bluetooth-kompatibilitet. Detta hindrar inte att denna PlayerR5 har ett 3,5 mm-uttag, “som tidigare”.

Denna moderniserade portabla kassettspelare, med en design inspirerad av den senaste elektriska Renault 5-prototypen, finns redan att beställa på hemsidan. Originalen Renault. På prissidan, räkna 189 euro för att skaffa denna K7-läsare, vars första leveranser är planerade till den 12 augusti.

Om samma ämne:
Renault vill sätta upp en stolpe tillägnad el i Frankrike

Källa: THMs

Relaterade Artiklar

Back to top button