Till jul sjunker Samsung Galaxy S21 till ett pris som aldrig setts hos Bouygues Telecom

När julhelgen närmar sig har du bara några dagar kvar på dig att hitta den bästa presenten till bästa pris. Bouygues Telecom ger dig ett uppsving med detta erbjudande så att du kan beställa den senaste Samsung Galaxy S21 från €1 (+€5/månad)!

3

Kraft, design, foto- och videokvalitet, autonomi; Samsung Galaxy S21 är helt klart en av de bästa smartphones som släppts i år överlag. Nu är det upp till dig att skämma bort dig själv genom att ge upp din föråldrade smartphone för denna masterstandard i branschen tack vare denna exceptionella kampanj som erbjuds av Bouygues Telecom och dess Sensation Advantage Smartphone 150GB-paket.

Och Bouygues Telecom slutar inte där: förrän den 22 december
Express hemleverans (Chronopost) är gratis istället för 9,99 €.

Samsung Galaxy S21, en 5G-smarttelefon till ett gyllene pris med Bouygues Telecom

Gå till Bouygues Telecom för att skaffa denna formidabla smartphone. Fram till den 26 december har du därför möjlighet att lägga vantarna på Samsung Galaxy S21 för bara €1 (+€5 per månad i 24 månader) genom att samtidigt beställa mobilen och Sensation Advantage Smartphone 150GB-paketet.

5

Se Samsung Galaxy S21-erbjudandet för 1€ (+5€/månad)

Du måste också lägga till rabattkod JUL100 när du validerar din betalning och slutför återbetalningserbjudandet för att dra nytta av en rabatt på 100 € på beställningsbeloppet och få ett slutpris på endast 1 € som ska betalas omedelbart med kreditkort. Utöver priset på din plan kommer ytterligare 5 € att läggas till varje månad till beloppet på din faktura under 24 månader för att slutföra betalningen av din mobil.

Tack vare Bouygues Telecom har du råd med en av de mest avancerade smartphones som finns tillgängliga idag, allt till ett mycket attraktivt pris och utan att röra dina besparingar.

Galaxy S21, en premium 5G-smartphone från Samsung

Med Galaxy S21 hade Samsung helt enkelt ambitionen att integrera maximalt med teknologier och innovationer i en enda smartphone, för att du ska kunna utföra absolut alla dina dagliga uppgifter, underhålla dig och hålla kontakten med dina nära och kära under hela dag.

En premiumdesign som visar upp AMOLED-skärmen

För den här senaste modellen ville Samsung gå bort från tidigare versioners ibland strama design. Galaxy S21 finns i många färger, inklusive en särskilt elegant och raffinerad lila, mycket tilltalande för ögat. Baksidan är gjord av plast, vilket ger en riktig lätthet med en vikt på 171 gram utan att kompromissa med motståndet mot vatten och damm, säkerställt via IP68-certifieringen.


Istället för att dölja blocket som innehåller fotolinserna, föredrog Samsung att sublimera det genom att klä det i en mer flashigt färg, vilket också ger enheten ett särskilt originellt tvåfärgsutseende, vilket skiljer den från konkurrenterna.

På framsidan av enheten finns bara skärmen, och vilken skärm. Tillverkaren valde i år en 6,2-tums AMOLED-panel med oändlig kontrast och mycket ljusa färger som är tilltalande för ögat. Strax ovanför hittar vi den främre kameran i form av en liten lins instansad i plattan. Du kommer knappt att märka det när det används, men 10-megapixelkameran ger dig selfies och videosamtal av hög kvalitet, med exemplarisk definition.

Eldkraft, perfekt för att få de bästa bilderna

Samsung Galaxy S21 är en av de bästa smarttelefonerna i klassen och drar logiskt sett fördelar av en förstklassig processor i närvaro av Exynos 2100, som låter dig njuta av alla dina applikationer och spel med stor smidighet och till och med för att redigera videor eller redigera dina bilder när du är på språng, utan att gå via en dator.

1

Fotografering har särskilt arbetats med av Samsung, som erbjuder tre objektiv på baksidan, inklusive en 64-megapixel huvudsensor och en 12-megapixel ultravidvinkel. Smarttelefonen kan också filma i 4K och 8K för perfekt definierade videoklipp redo att sändas på nästa kompatibla tv-apparater.

Exceptionella hastigheter med 5G och Wi-Fi 6

Trött på att vänta på att dina filmer och filer ska laddas ner? Samsung Galaxy S21 ger dig de bästa hastigheterna som erbjuds av din internetanslutning hemma eller på resande fot.

För att göra detta använder den först ett Wi-Fi 6-chip. Den senaste generationens trådlösa teknologier kan du nå hastigheter på 800 Mbit/s på ett modem som är kompatibelt med denna nya standard. Dina avsnitt börjar omedelbart efter att du klickat på dem, liksom dina filmer och dina appnedladdningar.

När du lämnar ditt hem tar 5G över. Den senaste generationens mobilnät gör att du kan njuta av en hastighet nära den som fiber erbjuder, även när du är i stan eller på landet. Dina videosamtal startas i bästa möjliga kvalitet och du kan även spela online utan latens.

Sensation Package Fördelar Smartphone 150GB, max data för din Galaxy S21!

En smartphone av denna kaliber kan bara ta emot ett paket som är värdigt namnet. 150GB Smartphone Advantages Sensation Package uppfyller dessa kriterier och låter dig använda din nya enhet morgon, middag och kväll utan någon begränsning.

Bouygues Telecom Sensation Advantages Smartphone 150GB-plan är:

  • 150 GB varav 100 GB kan användas i Europa, DOM, Schweiz, Andorra, USA och Kanada
  • Obegränsade samtal och SMS i Frankrike och från Europa, DOM, Andorra, Schweiz, USA och Kanada
  • Obegränsade samtal till fasta telefoner i 120 länder. Obegränsade samtal och SMS till fasta telefoner och mobiler i Europa, utomeuropeiska departement, Schweiz, USA, Kanada och Kina.
  • Ett andra SIM-kort för Internet för att använda din plan på en andra enhet (surfplatta, klocka, etc.)
  • Obegränsat internet på helgerna (3 månader gratis)

Se Samsung Galaxy S21-erbjudandet för 1€ (+5€/månad)

Med 150 GB mobildata inkluderad varje månad kan du kommunicera med dina nära och kära, via ljud eller video, men också se hela säsonger av dina favoritserier utan att någonsin vara rädd för att ta slut på data. Om du åker till Europa eller de franska utomeuropeiska departementen kommer du att vara permanent uppkopplad med 100 GB som kan användas på dessa destinationer och inkluderas där igen varje månad.
Observera att om du använder en surfplatta utöver din smartphone, erbjuder Bouygues Telecom dig ett andra SIM-kort så att du kan använda dina 150 GB data på denna andra enhet.

Samtal och SMS är uppenbarligen obegränsade från Frankrikes fastland men också från EU:s länder, de utomeuropeiska departementen, Schweiz, USA, Kanada och Andorra. Samtalen är också obegränsade för fasta telefoner på det franska fastlandet och de utomeuropeiska departementen, samt i Europa, Schweiz, Nordamerika och Kina.

Naturligtvis låter 150GB Smartphone Benefits Sensation Package dig njuta av kvaliteten på Bouygues Telecom-nätverk var du än är. Tack vare dess nästan fullständiga täckning av territoriet drar du nytta av de bästa möjliga hastigheterna i 4G men även i 5G, som ingår i ditt erbjudande.

Och det är inte allt! För att belöna din lojalitet om du har ett fast interneterbjudande hos operatören erbjuds även en rabatt på 6 € varje månad till Bbox-kunder.

Ingen mer tid att slösa nu om du vill köpa Samsung Galaxy S21 för ett pris av endast €1 (+€5 per månad i 24 månader) och ett ultrakomplett 150GB Smartphone Benefits Sensation Package. Detta exceptionella erbjudande upphör söndagen den 26 december, du har bara några dagar kvar på dig att dra nytta av det.

Relaterade Artiklar

Back to top button