Till jul kostar det trådlösa Apple Magic Keyboard halva priset!

Till slutet av året har Boulanger bestämt sig för att skämma bort Apple-älskare genom att erbjuda Magic Keyboard till halva priset. Så genom att gå till deras sida kan du beställa eller reservera de dyrbara föremålen i butik för endast 49,99 €.

Apple Magic Keyboard © Apple

Det riktigt billigare Apple Magic Keyboard till jul

  • Kompatibel med många Apple-produkter
  • Bra självständighet
  • Kompakt och minimalistisk

Se erbjudandet på Magic Keyboard för 49,99 € på Boulanger

Halva priset på ett hyllat minitangentbord

Apple Magic Keyboard är ett mycket kompakt trådlöst tangentbord som kan paras ihop via Bluetooth med ett stort antal Apple-märkta enheter. Oavsett om det är MacBook, iMac, iPhone eller till och med iPad kan det bli tangentbordet för var och en av dina skärmar.

Och om du kan hitta den på rea runt 100€ som en allmän regel, erbjuder Boulanger den för endast 49,99€ i slutet av året. Något att glädja en Apple-entusiast som vill utöka sitt kontor med en kvalitetsmobil enhet. Och självklart är leveransen gratis samt uttaget i butik inom en timme, om föremålen finns i lager.

Ett litet tangentbord som klarar allt

Exklusivt för Apple-enheter, Magic Keyboard är ett Bluetooth-tangentbord som bara mäter 279 x 145 x 20 mm och väger bara 231 gram. Den kan ansluta till vilken enhet som helst som kör MacOS 10.11 eller högre, såväl som iOS.

För att få tillbaka nycklarna använder den en saxmekanism som gör användningen mycket trevlig. Självständigheten är övertygande eftersom du kan använda den i en månad innan du måste koppla in den för att ladda den.

För detta kommer den med en vävd USB-C till Lightning-kabel som inte bara gör att den kan paras ihop med en Mac, utan också för att ladda den. Och som vi sa, den är kompatibel med flera Apple-enheter, som iPhone eller iPad. Så du kan förvandla dina enheter till tangentbordskontrollerade skärmar och ha kontorsutrymme vart du än går.

För endast 49,99 € är det ett betydande tillägg till din Mac-installation. Speciellt eftersom med tanke på storleken på tangentbordet kan du ta det överallt.

Se erbjudandet på Magic Keyboard för 49,99 € på Boulanger

Mångfalden av kontortangentbord

På Clubic kan du konsultera vår jämförelse av de bästa tangentborden dedikerade till kontorsautomation. Mac, Windows, trådlöst, trådbundet: du hittar all information du behöver för att göra ditt personliga val.

Relaterade Artiklar

Back to top button