Till jul kan du dra nytta av Samsung Galaxy Buds 2 till ett fyndpris

Cdiscount erbjuder sig att få Samsung Galaxy Buds 2 trådlösa hörlurar för endast €79 efter ett återbetalningserbjudande och en rabatt direkt på sajten. En gudagåva för dessa hörlurar med aktiv brusreducering av bra kvalitet.

Samsung Galaxy Buds 2

Samsung Galaxy Buds 2 med två ord:

  • Effektiv aktiv brusreducering
  • Den medföljande appen är mycket komplett
  • Bekväm

Se erbjudandet på Galaxy Buds 2 för 109,99 € på Cdiscount

En rabattkod och en ODR för hörlurar

För en gångs skull erbjuder Cdiscount idag ett dubbelreduktionserbjudande. Och inte på någon produkt eftersom det handlar om Samsung Galaxy Buds 2 äkta trådlösa hörlurar med aktiv brusreducering.

Dessa visas för 129,99 € på sajten, hittills inget särskilt extraordinärt. Men du kan redan dra nytta av en rabatt på €20 genom att ange koden 20SAMSUNG precis innan du betalar på sajten. Så du kommer att debiteras 109€ för hörlurarna.

När du har fått dessa kan du gå till sidan för Samsung återbetalningserbjudanden. Faktum är att Galaxy Buds 2 är berättigade till ett återbetalningserbjudande på €30. För det behöver du bara fylla i en liten fil och skicka några styrkande dokument och det är allt. Det betyder att hörlurarna endast kommer att kosta dig 79,99 €.

Sfäriska och bekväma hörlurar med ANC

Samsung Galaxy Buds 2 är trådlösa hörlurar som levereras med en laddningsbox för att multiplicera autonomin med 3. Med en laddning kan därför hörlurarna hålla mellan 4 och 5 timmar, beroende på om brusreduceringen är aktiverad eller inte. Och räkna med 15 timmar till med fodralet.

Aktiv brusreducering är den stora fördelen med dessa hörlurar. Genom appen kan du faktiskt aktivera ljudisoleringen som helt avskärmar dig från yttre olägenheter. Det är dags att njuta av ditt ljudinnehåll med sinnesfrid. Det finns också ett Surrounding-läge (transparens) som låter dig lyssna på allt som händer runt omkring dig.

Handsfree-läget är av utmärkt kvalitet eftersom rösten är väl framhävd och din samtalspartner kommer inte att ha några problem att höra dig även om du befinner dig i en bullrig miljö. Companion-appen är av extremt bra kvalitet och låter dig konfigurera hörlurarna som du vill för optimal lyssningskomfort.

Se erbjudandet på Galaxy Buds 2 för 109,99 € på Cdiscount

De alternativa trådlösa hörlurarna till Galaxy Buds 2

Om du letar efter trådlösa hörlurar men inte är övertygad av Galaxy Buds 2, vet att det finns lika intressanta alternativ. De är listade i jämförelsen av de bästa trådlösa hörlurarna som finns tillgängliga på Clubic där du kommer att kunna hitta all information som behövs för att göra rätt val.

Relaterade Artiklar

Back to top button