Till jul avtäcker Microsoft en magnifik ful tröja i Minesweeper-färgerna

Minsvepare Jul Ugly Sweater © Microsoft

Det är en oväntat ful jultröja. Microsoft fortsätter sin fart genom att erbjuda en ny modell att bära under semestern (eller inte).

I år har Redmond-företaget beslutat att marknadsföra en magnifik ful tröja i färgerna Minsveparehans berömda spel från 90-talet.

En jultröja i färgerna Minsvepare

Efter Windows 95-logotypen och Paint-mjukvaran, placera nu den fula tröjan av Minsvepare. Microsoft har valt kultspelet som följer med Windows för att vara i rampljuset för 2021 års upplaga av sin ” Tröja i tveksam smak. Allt finns där: de emblematiska lådorna Minsveparede tre klassiska knapparna för att minimera, maximera eller stänga fönstret, den gammaldags emojin, noterna och naturligtvis förrtidens Windows-logotyp.

Minsvepare Jul Ugly Sweater 02 © Microsoft

En idealisk present till de mest nostalgiska nördarna, men dess fulhet och originella design har ett pris. Det kommer verkligen att kosta 74,99 $ plus 15 $ frakt i Frankrike för att få denna jultröja, till försäljning på Xbox Gears Shop i sex storlekar (SM, M, L, XL, 2XL och 3XL). Om denna information bara har väckt din nostalgiska fiber, har Microsoft tänkt på dig. Den ursprungliga versionen av Minsvepare kan nu spelas genom en emulator på GitHub.

Om samma ämne:
Windows 10 kommer inte att ha rätt till den nya Windows 11 emoji; de är ändå viktiga (nej)

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button