Till jul är Kobo Nia e-läsare 20 € billigare hos Fnac-Darty

Fnac och Darty erbjuder den mycket bra e-läsaren Kobo Nia för endast 79,99 €. Vilken fantastisk julklapp till alla läsare vars bibliotek svämmar över överallt.

1

Kobo Nia, läsaren med det bästa förhållandet kvalitet/pris

  • Ingen fysisk knapp
  • Stöder EPUB-format
  • Mycket lätt att använda

Se erbjudandet på Kobo Nia för 79,99 € på Fnac

Se erbjudandet på Kobo Nia för 79,99 € på Fnac

En fullständig pekskärmsläsare

Kobo Nia är en utmärkt konkurrent till Amazons e-läsare, Kindle. Den sticker ut med sitt enhetliga fullt taktila gränssnitt, utan pekknappar. Och speciellt dess tagning av EPUB-format, något som Kindle inte gör.

Och om du letar efter en liten surfplatta designad speciellt för läsning med en återgivning så nära som möjligt vad en pappersbok kan erbjuda, är Kobo Nia något för dig. Du kan hitta den för 79,99 € hos Fnac och Darty, vilket är 20 € lägre än grundpriset.

Med möjlighet att göra ett gratis uttag i butik, oavsett om det är en Darty eller en Fnac, inom en timme efter bokningen om det finns lager. Annars krävs givetvis fri leverans hem till dig inom några dagar.

En e-läsare med 6″ skärm och bakgrundsbelysning

Kobo Nia är en e-läsare i respektabel storlek: 6″. Mycket trevlig att hålla i, den väger endast 172 gram och kräver därför ingen ansträngning för att stödja. Ännu bättre: baktill finns en halkfri yta som gör att du kan hålla i det bra och att det inte glider av misstag.

Den har 8 GB RAM, vilket kanske inte verkar så mycket, men på en e-läsares skala motsvarar det tusentals böcker. Som vi sa ovan stöder den EPUB-format, som är mycket vanliga, men som Amazon vägrar att läsa. Du kommer inte ha det problemet med Kobo Nia.

Allt görs genom att trycka på skärmen, det finns inga knappar. Du kan alltså ändra ljusstyrkan, vända blad, klicka på ett ord för att få definitionen, ändra teckensnitt, storlek, komma åt alternativen… Och du kan använda det i flera veckor eller till och med månader innan batteriet tar slut: det är en enhet som nästan inte förbrukar ström.

Se erbjudandet på Kobo Nia för 79,99 € på Fnac

Se erbjudandet på Kobo Nia för 79,99 € hos Darty

Det finns Kobo och det finns de andra

Kobo och Kindle är inte de enda e-läsare som finns på marknaden. Det finns andra som är listade i vår jämförelse av de bästa e-läsarna för tillfället. Du kommer att kunna se vad som kännetecknar dem alla och välja din favorit e-läsare med full kännedom om fakta.

Relaterade Artiklar

Back to top button