Till försäljning, Google Chromecast med Google TV sjunker i pris hos Fnac

Dra nytta av vinterreaperioden för att få den senaste Google Chromecast till rea. Den berömda multimedia-gatewayen drar nytta av 20 % rabatt på Fnac.

1

Den senaste billigare Google Chromecast till salu:

  • Inbyggt Android TV-system
  • Kompatibel med Google Voice Assistant
  • Levereras med fjärrkontroll

Se Google Chromecast-erbjudandet med Google TV på Fnac

Google Chromecast med Google TV reducerat i pris för försäljningen

Medan den senaste Google Chromecast sällan har varit till försäljning sedan lanseringen, passar Fnac på att sänka priset under vinterrean.

Under en obestämd period säljs således den berömda multimediaporten för Mountain View-företaget som erbjuds i en vit färg till priset av 55,99 euro istället för 69,99 euro; vilket ger en omedelbar och betydande rabatt på 14 euro från den franska e-handelssajten.

För information, detta är en produkt som säljs och skickas av Fnac som är berättigad till gratis leverans till ditt hem eller till en Fnac-butik. Du är därför fri att välja ditt föredragna leveranssätt.

Obegränsad streaming med Netflix, YouTube och mer

Designad för att kompensera för bristen på Smart TV-teknik på TV-modeller, kommer Google Chromecast i form av en HDMI-nyckel som måste anslutas till både ett eluttag och HDMI-porten på en TV. .

Levereras med en fjärrkontroll som drivs av 2 AAA-batterier, multimedia-gatewayen som körs på Android TV låter dig hitta alla de mest kända streamingapplikationerna som Netflix, YouTube, myCANAL, Molotov, Prime Video eller till och med Disney+.

När det gäller andra funktioner hos enheten hittar vi särskilt ljudformatet Dolby Digital, videoformatet Dolby Vision och HDR10 samt 4K-upplösningen.

Se Google Chromecast-erbjudandet med Google TV på Fnac

Vilka är de bästa Android TV-boxarna?

För att ta reda på mer om alternativen till den senaste Google Chromecast, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa Android TV-boxarna för tillfället.

Försäljning: vårt urval av oslagbara bra erbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp ett speciellt försäljningssystem för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Amazon-försäljning: de bästa erbjudandena och flashförsäljningar att ta tag i
  • Cdiscount försäljning: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Fnac-försäljning: de bästa erbjudandena på högteknologi

De bästa erbjudandena från Sales with Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button