Till början av läsåret väljer du Asus Chromebook-pekskärm och konverterbar till en surfplatta

Om du tvekar mellan en PC och en surfplatta med pekskärm, välj en kompromiss med Asus Chromebook Flip C433, som kombinerar det bästa av två världar med ett lägre pris.

Asus Chromebook Flip C433 © Asus

Asus Chromebook Flip C433 är en bärbar dator som kör ChromeOS med en pekskärm och ett tangentbord som vrids nästan 360° för att bli en surfplatta.

Asus Chromebook Flip C433 i ett nötskal:

  • 4 GB RAM
  • 64 GB eMMC-minne
  • Intel Core M3-processor

Det finns en liten rabatt just nu för att köpa Asus Chromebook Flip 3 på Amazon. Du kan för närvarande beställa den för €299,99 istället för €329,99.

Hitta Asus C433TA Chromebook för 299,99 €

En trevlig liten rabatt för Asus Chromebook Flip C433

Det är en sänkning som inte ser mycket ut, men som ändå tar priset på Asus Chromebook Flip C433 under den symboliska stapeln på €300. Ett bra tillfälle att utrusta dig själv med en perfekt dator för kontorsautomation.

För 299,99 € får du därför din Asus Chromebook som har den speciella egenskapen att den kan användas som en pekplatta. För det roterar tangentbordet och skärmen för att hitta sig själva rygg mot rygg och du kan använda den som en klassisk Android-surfplatta.

En Asus stationär PC som kan bli en surfplatta

Så Asus Chromebook Flip C433 är en bärbar dator som ser harmlöst ut, med ett AZERTY-tangentbord och en pekplatta för att ersätta musen. Skillnaden kommer främst från operativsystemet.

Detta är ChromeOS, en version som liknar Android-smarttelefoner och surfplattor med några justeringar. Dessutom laddar du ner appar via Play Butik, så de väger inte så mycket. Detta förklarar storleken på eMMC-minnet på 64 GB, vilket är mer än tillräckligt.

Den fungerar med en Intel Core m3-8100Y-processor, med en frekvens på 1,1 GHz som kan höjas till 3,4 Ghz, med 4 MB cacheminne. Den använder 4 GB RAM för att kunna köra allt ordentligt.

Det hela väger bara 1,5 kg vilket gör den ultraportabel. Speciellt eftersom den har en autonomi på cirka 10 timmar, vilket gör att du kan använda den brett under en dag. Vill du koppla av? Inga problem, vrid skärmen och tangentbordet och använd datorn som en Android-surfplatta.

Asus Chromebook C433TA © Asus

Hitta Asus C433TA Chromebook för 299,99 € på Amazon

Upptäck de bästa Chromebooks för tillfället

Om du vill jämföra flera Chromebooks innan du gör ditt slutgiltiga val kan du läsa testerna och recensionerna som finns på Clubic. De hjälper dig att förstå vilka kriterier du ska ta hänsyn till för att välja ditt.

Relaterade Artiklar

Back to top button