Till början av läsåret, upptäck Dell INSPIRON 15 5518 PC på Fnac

dell inspiron

Vem säger tillbaka till skolan säger bra erbjudanden att ta tag i, med en viss möjlighet att utrusta dig själv på High-Tech-avdelningen. För att hjälpa dig hitta de bästa erbjudandena för tillfället har Clubics Good Deals-team tagit fram detta fantastiska erbjudande för dig på Dell 15 5518-datorn från Inspiron-serien. En mångsidig modell som kan möta (nästan) alla behov.

Dell Inspiron 15 5518 laptop i ett nötskal:

  • 15,6″ Full HD-skärm
  • 16 GB RAM
  • 512 GB SSD-lagring

Se Dell Inspiron 15 5518 PC-erbjudandet för 999,99 € på Fnac

Utrusta dig inför läsårets början med denna nya Dell-dator

Dell är en välkänd tillverkare och är känt för kvaliteten på sina datorer, oavsett om de är stationära eller bärbara. Det amerikanska företaget är också ett av de mest använda i en professionell miljö, vilket vittnar om tillförlitligheten hos dess produkter. Detta är ett utmärkt tillfälle att ta vara på inför läsårets start. Faktum är att Dell Inspiron 15 5518 bärbara PC visas för 999,99 € på Fnac.

En bärbar PC som kan levereras hem till dig utan kostnad, eller hämtas i butik. Observera att medlemmar med Fnac- och Fnac+-kort drar nytta av 5 % rabatt på denna produkt om de väljer uttag i butik. Ett attraktivt alternativ eftersom det sparar 45 € på priset på datorn.

Dessutom har du 15 dagar på dig från ditt inköpsdatum att meddela Fnac att du inte är nöjd med denna produkt om du vill returnera den. Sedan har du ytterligare 15 dagar på dig att returnera produkten själv eller ta tillbaka den till butiken.

Slutligen, genom att köpa denna produkt, är du berättigad till flera erbjudanden från Fnac. Den första gäller musikströmningstjänsten Deezer. Du kan alltså ha 4 månaders 100% gratis användning, vilket gör att du kan bekanta dig och använda denna plattform som du vill. Om du är nöjd kan du behålla denna Deezer-prenumeration för 9,99 € per månad. På samma sätt låter den andra dig konsultera BrutX under en månad, den “engagerade” SVoD-plattformen för det självbetitlade mediet, som skapades i april förra året. Efter denna period kan du behålla ditt BrutX-abonnemang för 4,99 €/månad.

En bärbar dator lika kraftfull som den är mångsidig

Låt oss nu ta en titt på funktionerna som utgör höjdpunkterna i den här enheten. På menyn, en kvalitetsskärm, ett kraftfullt RAM-minne eller till och med en bra lagringskapacitet.

En Full HD LED-panel för att imponera på dig

En av de viktigaste höjdpunkterna med denna bärbara Dell-dator är dess skärm. Den här, 15,6″ har en diagonal på 39,6 cm, perfekt för god läs- och tittarkomfort, speciellt om du är en filmälskare, utan att ha en bredare modell. t.ex. 17,3″ mindre lätt att transportera.

LED-panelen som utrustar denna bärbara dator har en upplösning på 1920 X 1080 i Full HD. Formatet är därför i 16:9. Dessutom kan du dra nytta av en skärm av matt typ som är fodrad med en antireflexbeläggning direkt integrerad i skärmen, perfekt för att inte belasta dina ögon för mycket, speciellt vid långvarig användning, och därmed minska ögonbelastningen. Slutligen avslutas det hela med en uppdateringshastighet på 60 Hz.

På grafiksidan är den här bärbara Dell-datorn utrustad med ett Intel Iris Xe-grafikkort, med en arkitektur utformad för mångsidigheten i dina användningsområden, inklusive att erbjuda anständig prestanda för spelare för spel i Full HD (1080p) även om, vi minns, detta inte är den primära användningen som denna PC är designad för.

Bland tillgångarna har processorn som driver den här skärmen också en plats att välja på. Intel Core i7-11370H, klockad till 3,30 GHz, kan nå 4,80 GHz i turboboost-läge, bekvämt för att passa dina behov. Slutligen har den 4 kärnor, 8 trådar och 12 MB L3-cacheminne.

Räkna också med 16 GB DDR4 RAM-minne med en frekvens på 3200 MHz för att din enhet ska fungera smidigt. Bekvämt för uppgraderingsentusiaster, den kan dubblas, för en maximal kapacitet på 32 GB.Detta ger dig möjlighet att optimera prestandan på din Dell-laptop enligt dina önskemål.

Dell G15-15 © © Nathan Le Gohlisse för Clubic

Utrustning och uppkoppling vid mötet

När det gäller utrustning som ingår är den här bärbara datorn främst designad för kontorsautomation, med multitasking som underlättas av de många funktionerna som anges, men också tack vare det bakgrundsbelysta QWERTY-tangentbordet. Det senare kommer alltså att underlätta din skrivkomfort, även i händelse av begränsat ljus. Denna Dell-dator är också designad för att visa multimediainnehåll.

En annan faktor, den här gången i säkerhetsområdet, är den här bärbara datorn utrustad med en biometrisk läsare, för att finjustera dina säkra startinställningar efter dina behov. Från och med nu behöver du inte längre något lösenord, tack vare Windows Hello-teknik görs anslutningen på ett ögonblick med ditt fingeravtryck. Inspiron 15 5518 har också en integrerad HD-webbkamera och en högpresterande anslutning också.

Enheten har Wi-Fi 6-standarden, lämplig för att göra din surfning effektivare samtidigt som du optimerar din dators batteri, samt Bluetooth 5.1., vilket gör att du kraftigt kan effektivisera din anslutning, till exempel med en annan enhet. Den har även 2 USB 3.0-portar, 1 USB-C-port, 1 HDMI-port vilket är väldigt praktiskt för att ansluta din dator till en skärm, till exempel en tv, eller till och med en projektor i en professionell miljö, 1 SD-kortläsare samt ett 3,5 mm stereojack lämpligt för att ansluta hörlurar och hörlurar och sedan lyssna på dina favoritljud i synnerhet.

Se Dell Inspiron 15 5518 laptop-erbjudandet för 999,99 € på Fnac

Effektiv autonomi och lagringskapacitet

I en silverfärgad klänning är Dell-datorn också ganska modern designmässigt, men även när det gäller manövrerbarhet och transport. Med måtten 35,62 x 1,64 x 24 cm och en vikt på 1,8 kg, kommer den att glida ner i dina sadelväskor och andra väskor för att följa med dig, även utanför. Och även om den inte är ansluten, förblir dess prestanda i nästan 5h30 i optimal konfiguration, tack vare dess 54 Wh-batteri.

Dessutom kommer dess 512 GB intern SSD-lagring att visa sig vara lämplig för att hålla alla nödvändiga filer du kan behöva med dig, återigen med ökad smidighet i användningen. Slutligen kommer den här bärbara datorn med Windows 10 Home, redo att gå. För att vara fullständig, notera att utöver den tvååriga lagliga garantin för överensstämmelse, har denna enhet tre års tillgänglighet av reservdelar garanterade av tillverkaren från tillverkningsdatumet, vilket ger den ett bra index på reparerbarhet på 6,6/10 .

En särskilt högpresterande dator för kontors- och multimediaaktiviteter, både praktisk att använda som en stationär PC och, naturligtvis, en bärbar dator, vars tillförlitlighet och mångsidighet gör den till en idealisk daglig följeslagare.

Relaterade Artiklar

Back to top button