TikTok: Videor med kärlekstips från Bello Figo är populära

Bello Figo tar sig an och gillar verkligen att ge alla rätt råd.

En sångare som vet hur man pratar om sig själv

Född i Ghana 1992 och anlände till Italien vid 12 års ålderär idag en av de mest kända och mest kontroversiella rapparna och fenomenen på nätet.

2005 började han skriva sina första låtar på italienska, och bildade ett kollektiv tillsammans med andra rappare inklusive Don Capucino och John Osako.

Några av hans mer kända stycken som “Jag betalar inte hyra” de har dock stått i centrum för kontroversen och lyft fram klichéerna om invandrare.

Med den här låten ville sångaren utmana den falska tron ​​att han ser invandraren som en missbrukande individ som inte arbetar.

För även med de minsta gesterna eller de enklaste fraserna, kampen mot social diskriminering måste alltid vara en prioritet, i namnet på en enhetsgemenskap som vet hur man accepterar och hjälper.

Från rappare till hovråd eller snarare av uppvaktning!

På TikTok håller nu duetterna på att bli galna och återutgivningarna räknas inte längre.

Videorna skulle verka ironiska, även om rapparen är ganska seriös med att avslöja innehållet, nästan intresserad av att tittaren inte kan göra misstag i uppvaktning eller i livet som par.

Klippen som blev virala kommer att illustrera den bästa taktiken för hur man väljer tjejer när de är singlar, genom en serie kriterier som Bello Figo förklarar för oss.

När han går in på detaljer uppmuntrar han oss att vara mer skarpsinniga när vi uppvaktar en ny tjej via meddelanden, vilket utan problem avslöjar önskan att “Smak” som en normal önskan från den mänskliga naturen.

“Smaka”, en term som orsakade en sensation, men den andra kommer för om hon inte passar, hon är motvillig eller ointresserad, lösenordet är “Blockera” (med hänvisning till meddelandefunktionerna Meta WhatsApp eller Messenger).

Det råder ingen brist på råd för unga par, är ni nyss förlovade? Vill hennes vän ha en hemlig affär med dig? Lösenordet är “Skydda dig”. Bello Figo börjar med “slösa aldrig att smaka men du måste skydda dig själv och förstå att det inte är en organiserad fälla”.

Sist men inte minst slår han skoningslöst ut på kärleksavbrott, på stunder av förvirring som inte borde finnas i ett par. Återigen när det finns osäkerhet om känslor uppmanar oss att avkorta den och söka lyckan någon annanstans.

Relaterade Artiklar

Back to top button