TikTok: varför skriver du “Fake Body” under videorna? Anledningen är ondska

I det nu avlägsna 2016 föddes den Tick ​​tackett välkänt kinesiskt socialt nätverk som hade som mål att underhålla helt enkelt genom att spela in, redigera och dela videor som varar en minut. Vid den tiden hade ingen kunnat föreställa sig att denna uppfinning kunde gå så långt och nå omkring 1 miljard användare. Ändå hände det, och nu måste det till och med göras Uppmärksamhet hur man använder det. Vad menar du? I takt med att den blir berömmelse blir plattformen mer och mer farlig speciellt för tonåringar.

TikTok: vad betyder “falsk kropp” under videorna? Svaret är otroligt

Kort sagt, TikTok är inte längre en lugn miljö. Av denna anledning, för att öka integriteten och skydda sina användare, har den uppdaterat riktlinjerna som ska respekteras. Till exempel har den tagit bort användare under 13 år, eller kontinuerliga förbud för att ha brutit mot gemenskapens regler. Ändå görs allt för att publicera en video i kostym också lura algoritmen. Hur? Lägger bara till skriften falsk kropp.

Vi förklarar bättre: användare anger termen falsk kroppdet vill säga falsk kropp, i deras videor eller i texten i inläggen där du kan se någon form av nakenhet för att undvika blockering. Faktum är att även om det är galet att tänka, om en tiktoker publicerar innehåll i en bikini genom att infoga ordet falsk kropp kommer inte att ta någon risk med att rapportera och borttagning från TikTok. Termen kan anges inom hakparenteser eller som hashtag.

Detta trick kommer dock fortfarande att fungera kort eftersom appmoderatorerna arbetar hårt för att utveckla en system som känner igen detta innehåll trots allt.

Relaterade Artiklar

Back to top button