TikTok testar TikTok Live Studio, en ny Twitch-rival

Snart kanske du tittar på din stjärna Tick ​​tack favorit att spela live-videospel på TikTok istället för att titta på dem strömningRycka till. Detta beror på att TikTok har testat ett program Windows kallat TikTok Live Studio de senaste dagarna.

Användare kan logga in med sitt TikTok-konto och strömma direkt till TikTok leva efter att ha laddat ner programvaran till ditt skrivbord. Du kan använda chattalternativet för att interagera med andra åskådare och du kan streama material från din dator, telefon eller spelkonsol. Enligt TikTok är detta program för närvarande endast tillgängligt i vissa västerländska områden för ett fåtal tusentals från användare.

TikTok Live Studio testas nu

En tydlig fördel med att TikTok testar den här funktionen är att kreatörer kan vara mer benägna att stanna kvar i sin app snarare än att fråga sina offentlig för att streama dem på Twitch eller YouTube Spelande. Ett av målen med detta funktionsteste är dock att se hur författarna använder produkten.

TikToks livestreamingtekniker används redan av kreatörer för att tjäna pengar och utöka sin publik. DE skapare de kan få tips, planera evenemang, använda live Q&A-verktyg, gå live med andra användare, filtrera nyckelord och utse moderatorer. TikTok Live Studio låter nu användare välja om gåvor och kommentarer ska aktiveras eller inte, samt skapa sökordsfilter.

Denna strömmande programvara kan också tillförsel på TikTok ett sätt att nå fler datoranvändare. Eftersom en smartphone inte är avsedd för ansluta till din spelkonsol och sänd ett program samtidigt strömning skrivbordet är avgörande för utvecklare. Även om människor tittar på streaming av videospel på sina telefoner, är användarupplevelsen på ett skrivbord ofta bättre, vilket kan uppmuntra användare att använda TikTok på egen PC.

Relaterade Artiklar

Back to top button