TikTok: städa upp genom att släcka 7 miljoner minderåriga och deras konton

Tick ​​tack han ger upp det och började göra rengöring. Han påstod sig nyligen ha släckt från appen 7 miljoner från minderåriga med dem konto. Vi minns alla kontroversen om inskrivning av barn under åldern 13 år, minimigräns för att delta i det sociala nätverket. Nu Tick ​​tack verkar vara seriöst. Vem vet hur de användare som har sett sig vräktas från plattformen över en natt!

TikTok skickar 7 miljoner minderåriga till limbo

För några dagar sedan pratade vi med dig om hur du ska försvara dig från Fake NewsTick ​​tack och hur farliga de var eftersom de spreds av tonåringar ännu inte kunnat urskilja godheten av information.

Idag måste vi dock relatera till dig så mycket som detta socialt nätverk gjorde emot minderåriga. TikTok faktiskt på hans officiella blogggenom rapporten om tillämpningen av riktlinjerna kommunicerade att de var under första kvartalet utslagen totalt 11 149 514 konton.

Denna enorma städning började efter nya förutsättningar allmänt på Integritet och igen riktlinjer även ålagts av Sekretessgarant. Bland de konton som raderats av företaget, 7,263,952 de var misstänksamma barn inskriven Tick ​​tack utan att vara minst 13 år gammal.

Här är hon officiell notering från Tick ​​tack angående dessa åtgärder: “”.

Relaterade Artiklar

Back to top button