TikTok: om du är en av de lyckliga kan du prova den här funktionen i förhandsgranskning

Experimentet av Tick ​​tack med berättelser i Snapchat-stil pågår fortfarande, och företaget utökar tjänsten idag till en bredare uppsättning användare. Om du har funktionen kommer du att presenteras med en ny banner när du aktiverar appen som ber dig att berätta.

TikTok uppgav i en deklaration till TechCrunch att “vi utökar för närvarande ett test, som ger kreatörer ytterligare format för att förverkliga sina kreativa idéer för TikTok-communityt,” men sa inte hur många användare som för närvarande är med i testet eller vad den framtida implementeringen av funktionen kommer att se ut.

TikTok förbereder berättelser i Snapchat-stil

Att lägga till en video eller ett foto till en berättelse fungerar på samma sätt som ett foto eller video för den vanliga TikTok-funktionen, med samma redigeringsverktyg, effekter, filter och brus. Berättelserna, till skillnad från de vanliga video- TikTok, de kommer inte att visas direkt på din profil eller flöde och försvinner efter 24 timmar.

TikTok Stories saknar också en nyckelfunktion som Instagram, Facebook, Snapchat, Whatsapp och andra har alla: en rullningslist med berättelser från konton du följer. Men för närvarande är det enda sättet att se en TikTok-berättelse (förutsatt att du har blivit vald att testa funktionen) att se en blå-inringad profilbild på en video du tittar på. Tryck på den så skickas du direkt till användarens berättelseflöde. Om du läser en användares profil kommer du att märka samma blå cirkel och om du trycker på profilbilden kommer du till berättelsen.

Relaterade Artiklar

Back to top button