TikTok: miniguide för att börja använda den mest nedladdade appen i …

Sedan den släpptes i 2016, TikTok har exponentiellt utökat antalet användare. Appen slogs samman med en befintlig app som heter Musikaliskt, som funnits ännu längre. I början, Tick ​​tack det var populärt bara i Asien, men den spred sig som en löpeld över Nordamerika och blev snart populär över hela världen.

Liksom Snapchat och Instagram hade TikTok ursprungligen en mestadels yngre publik, men det har förändrats med tiden. Appen har nyligen översteg en miljard nedladdningar och inte konstigt att alla vill vara en del av det.

Stiga på Tick ​​tack det är verkligen enkelt och intuitivt. Allt du behöver är en stabil internetuppkoppling, ett par hörlurar (tillval) och en enhet att köra den på.

Nästan alla enheter stöds, du kan ladda nermobil app för din plattform eller använd din webbläsarversion. Vi föreslår att du använder appen eftersom den är enklare och har fler funktioner.

Hur man installerar det

Gå vidare och besök enhetens officiella appbutik, ladda ner och installera TikTok.

L’installationen är enkel, följ bara instruktionerna på skärmen. När du startar appen för första gången måste du skapa ett konto. Om inte kan du se innehållet på Tick ​​tack, men du kommer inte att kunna ladda upp dina videor.

Det finns olika registreringsalternativ, till exempel via Instagram eller Facebook, eller så kan du prenumerera via e-post eller mobiltelefon. När du registrerar dig med den senare metoden kommer TikTok att ge dig ett slumpmässigt genererat användarnamn som du fritt kan ändra när som helst.

Hur TikTok fungerar

Tick ​​tack det är inte din vanliga sociala medieplattform. Det är en blanda mellan streaming, meddelandeapp och app för sociala medier. Sammantaget erbjuder det en väldigt rolig upplevelse för både tittare och innehållsskapare.

Förresten, om du har ambitioner i den riktningen, notera att många människor som har blivit kända har fått några bra sponsringsavtal på TikTok. Vissa stora varumärken använder appen, inklusive Google, NBA, Calvin Klein och många andra.

Tävlingen på TikTok är brutal, det finns många sångare, musiker, komiker och andra innehållsskapare. De flesta av TikToker som är trendiga i appen blir kända även utanför den och får framgång på andra ställen också.

Ett bra sätt att börja trenda på TikTok är att använda plattformens populära hashtags, delta i dess utmaningar och hitta din nisch, något du briljerar med.

Relaterade Artiklar

Back to top button