TikTok har rekordet för den mest nedladdade applikationen i världen

Rapporten av Sensortorn den kommer i tid som en schweizisk klocka, illustrerar trenderna på den globala mobilmarknaden när det gäller de mest nedladdade apparna för tillfället. Låt oss se de data som presenteras för de nedladdningar som gjordes under oktober 2021.

Liksom i september och även i den föregående, TikTok behöll den mest nedladdade applikationskronan i världen, även före Facebook, WhatsApp och Telegram. Låt oss ta reda på några siffror tillsammans.

TikTok är fortfarande den mest nedladdade applikationen i världen

Rankingen som har tagits fram av Sensor Tower visar hur sociala nätverksapplikationer naturligtvis är bland de mest nedladdade någonsin. På första plats i den allmänna rankningen hittar vi TikTok, vad gäller rankningen som relaterar till iOS-miljön, medan Instagram är den mest nedladdade på Android-enheter. Följande är Facebook, WhatsApp och Telegram.

Applikationer som inte hänvisar till sociala nätverk eller snabbmeddelanden som vi hittar i den allmänna topp 10 motsvarar Spotify och Google Maps. Den mest markanta tillväxten jämfört med föregående år noterades Instagram, med en nedladdning på +31 % jämfört med oktober 2020. Denna tillväxt beror förmodligen på alla innovationer som plattformen har introducerat under det senaste året.

För mer information om siffrorna som presenteras av Sensor Tower, föreslår vi att du hänvisar till den fullständiga rapporten, tillgänglig via den officiella webbplatsen. Här är en del av deras artikel: “”.

Relaterade Artiklar

Back to top button