TikTok: här är videon med den mycket farliga nya helitalienska utmaningen

där säkerhet ibland handlar det inte bara om IT-aspekten i sociala nätverk, utan går utanför den digitala sfären och går också in i det verkliga livet. Ofta faktiskt på grund av utmaning många användare Tick ​​tack de förlorade sitt liv och detta barbari det har inte slutat än. Faktum är att här är video- av en ny utmaning alla italienare som håller på att bli galna på TikTok. Författarna till den galna utmaningen har redan blivit kallade av kustvakt. Här är detaljerna i historien.

TikTok: ny motorbåtsutmaning äventyrar medlemmarnas liv

Vi finns i Procida, välkänd italiensk stad med utsikt över havet i provinsen Neapel, och ligger precis nära bro av Vivara som sattes upp där utmaning återupptogs och publicerades sedan Tick ​​tack.

De författare av den galna gesten de återupptog med en smartphone de video- publicerad på Tick ​​tack medan de i en galen hastighet utförde en manövrera ytterst farlig. Med en snabb motorbåt huvudpersonerna har glidit bland smala pyloner av bron. Ett slags konkurrens till de som är dummare, för det enda målet var att inte krascha in i en av dessa.

Därefter för tävlan, annan video- postades på Tick ​​tack. Samma scen och identisk dödlig utmaning. Endast användarna i videon ändras. Ett ohälsosamt val att leka med sitt eget liv, men också med andras som, som bekräftat, kan besluta sig för att imitera den hänsynslösa gesten.

Fördömandet av regionrådet Francesco Emilio Borrelli

TILL Rapportera det som hände var regionråd Francesco Emilio Borrelli levererar i två videor anmält av en lokal medborgare till polisen:

“”.

Relaterade Artiklar

Back to top button