TikTok hämtar inspiration från Twitter och testar ett “Repost”-alternativ

© Shutterstock

Van vid att kopieras av andra sociala nätverk, Tick ​​tack kommer i sin tur att inspireras av en av sina konkurrenter.

I hans sökare, Twitter och dess “retweet”-funktion. Den mest nedladdade applikationen för 2020 kommer verkligen att skapa en “Republicera”-knapp så att du kan dela videor vidare.

TikTok smyckar sig med sin egen “retweet”-funktion

TikTok är modellerad på Twitter. Efter att ha inspirerats av Twitch med sin PC-mjukvara som tillåter livestreaming av spel på sin applikation, kommer TikTok att knapra på sidan av den blå fågeln för sin nya funktion. Enligt TechCrunchtestar det populära sociala nätverket en “Repost”-knapp med några vanliga användare.

Den nya funktionen kommer att finnas i Share-menyn, där det redan är möjligt att skicka videor till kontakter privat eller på sociala nätverk. Men till skillnad från sin modell kommer alternativet med flera begränsningar. Så när en användare postar om en video på TikTok, kommer den inte att visas på deras egen profil, den kommer bara att skickas till sina vänners “För dig”-flöden. Enligt den amerikanska sajten kommer de vidaredelade videorna endast att vara synliga för användare som följer varandra. Tillräckligt för att undvika överenskommelser mellan innehållsskapare för att ömsesidigt återpublicera massinnehåll. Detta begränsar ändå omfattningen av denna nya funktion, som annars kunde ha haft algoritmen.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button