Tiktok går samman med Giphy, boomarna har inte sagt sitt sista ord!

TikTok-appen © Pixabay

GIF:er har inte sagt sitt sista ord. Medan de fortfarande gråter deras skapares nyligen död Stephen Wilhite, animerade bilder anses vara “boomer saker” bland millennials.

Och ändå, deras favorit sociala nätverk samarbetar med Giphy för att lansera ett nytt videoskapande verktyg som heter Library.

Ett verktyg för att skapa video med GIF-filer

Tiktok välkomnar en ny GIF-fokuserad funktion. Tack vare ett samarbete med Giphy, den största sökmotorn för bilder av detta format och memes, kommer användare av det sociala nätverket att kunna komma åt klipp och animerade bilder med eller utan ljud. GIF:erna kan sedan bäddas in i TikTok-videor.

I ett pressmeddelande förklarar Giphy att detta kommer att låsa upp ” en ny kategori av underhållningsinnehåll för användare att kommentera, debattera och parodiera. Detta gör att fler kreatörer kan delta eller starta sina egna trender “.

TikTok-biblioteket © TikTok

Detta bibliotek bör växa över tiden med fler källor, ljud, ljud, textmallar och partnerskap. “Giphy Clips” används verkligen av tv-kanaler, filmstudior, SVoD-plattformar, videospelsutvecklare och sportklubbar för att dela licensierat innehåll på plattformen.

Källa: TechCrunch

Relaterade Artiklar

Back to top button