TikTok: den nya, värdelösa utmaningen har landat, som har blivit viral av en slump

Inget lärorikt och intressant, men bara en utmaning som sätter pengar och rikedom i centrum för allt. Vi pratar om månadens nyhet landade på Tick ​​tack av en ren slump: det är en riktig tävling för att se vem som tjänar mest, något trasigt på extraordinära nivåer. På plattformen finns användare som har valt att delta i sedelutmaning, som visar tusentals euro både för sina följare (eller till och med följare) och för sina konkurrenter. Utmaningen deltog också @carmelaapazzagigli, kvinna av napolitanskt ursprung följt av över 67 600 följare, och hittills har hon samlat mer än en miljon och 100 tusen likes.

TikToK: den nya utmaningen

Carmela publicerade för några dagar sedan en video där hon använder 50 eurosedlar, som ett fan: – säger hon och viftar med pengarna -. Men hon är inte ensam om att bära på trash-utmaningen med TikTok. Carmela följer henne också Rita de Crescenzo, och många andra.

Till exempel den unge mannen Carlo Zizza, som räknar hundra sedlar och visar sin samling av flaskor Dom Perignon. Medan @ lino8.7tidigare känd som Pasquale Laezzaskryter med pengar, euro, dollar, pund, och på klippet skriver:

Han gick också nyligen med i papperskorgen med TikTok @themillionaireifficialsom återhämtar sig medan han räknar 15 tusen euro i 50 sedlar, eller gör en satsning för tusentals euro i en spelbyrå.

Relaterade Artiklar

Back to top button