Tiktok börjar dra berättelser till sitt “för dig”-flöde

TikTok-appen © Pixabay

Stärkt av en fräck tillväxt, Tick ​​tack fortsätter att utveckla funktioner… även om det innebär att man drar nytta av konkurrenterna. I det här fallet vet vi att applikationen fungerar på sin egen version av berättelser ett tag. Och dessa börjar dyka upp i användarflödet.

Sociala mediekonsulten Matt Navarra publicerar första bilder av vad berättelser från TikTok, som inte längre passar in i en separat flik, utan direkt i “För dig”-flödet.

Av berättelser naturligt integrerad i flödet

Medveten om att huvuddelen av dess popularitet beror på kvaliteten på algoritmen som styr sidan “För dig”, skulle TikTok därför äntligen ha valt att integrera dess berättelser på den här sidan snarare än på en särskild flik.

På Matt Navarras fångster, observerar vi att en enkel hårt slag för att komma åt en ny tiktok kan nu ta fram en berättelse. Den är kategoriserad som sådan (en liten blå “story”-dekal är synlig), och allt du behöver göra är att trycka på skärmen för att se de olika delarna.

När det gäller skapandet av berättelser, här igen har TikTok beslutat att förenkla processen. Allt sker via “+”-knappen som redan låter dig skapa dina videor. Ett tecken på att applikationen inte är helt uppdaterad med nomenklaturfrågan: den berättelser kallas ” snabbt när du skapar dem.

tiktok-berättelse © matt navarra

tiktok-berättelse © matt navarra

Fortfarande på test, berättelser är inte tillgängliga för alla. Men det råder ingen tvekan om att TikTok inte bör ta för lång tid innan den här nya funktionen lanseras.

Om samma ämne:
TikTok hämtar inspiration från Twitter och testar ett “Repost”-alternativ

Källa: 9to5Mac

Relaterade Artiklar

Back to top button