Tiktok återvänder till vinstocken tack vare byten och dess videor på bara 6 sekunder

Alla vill att spela till TikTok-speloch det sociala nätverket av korta videor har blivit ögonblickets stjärntillämpning bland unga och gamlaen framgång som till och med tillät dem att överväga att utvecklas i strömning av innehåll medan andra rivaler som Instagram kopierar funktioner som den kraftfulla videoredigeraren som ingår i deras mobilappar.

TikTok har i alla fall redan mer konkurrens och den här gången är det läskigt, eftersom Dom Hofmann själv -Creator of Vine 2012- kommer från presentera sin nya applikation ‘Byte’, en tjänst som hämtar 6-sekunders loopade videor som Twitter dödade 2017 efter att ha köpt appen och inte vetat vad de skulle göra med den, vilket de ångrade kort efter som våra kollegor på 9to5Google berättade för oss.

Good ol’ Hofmann hade skämtat (och planerat) om Vines comeback länge, och även i april förra året presenterade han en stängd betaversion av en ny tjänst fortfarande okänd och kallas V2 i utvecklingskoden, som nu är officiell med det nämnda namnet “Byte” och som finns redan på iOS och Android.

Twitter visste aldrig riktigt vad de skulle göra med Vine, Hofmann varade inte särskilt länge i företaget, och till slut var den enda säkerheten att de slutade ångra att de stängde tjänsten väldigt snabbt

‘Byte’ handlar om en familjevänlig kortvideotjänst, men ny…

Grunden för tjänsten och vad de erbjuder användaren har inte förändrats, nämligen skapa och publicera korta videor upp till 6 sekunder i loopmen den här gången är mottot “kreativiteten först” betonar a program partner vem kommer att betala toppkreatörer inom en snar framtid:

Du kan redan instruktionerna: ladda upp videor från dina gallerier eller använd “Byte”-kameran för att fånga saker. Det finns många sätt att hitta nya personligheter och ögonblick, du kan utforska vad communityn gör och tittar på, vad användarna gillar, se inlägg som kurerats av våra redaktörer och till och med bläddra själv.

“Byte” hyllar kreativitet och gemenskap. och han vill kompensera skaparna eftersom det är det bästa sättet att stödja båda. Håll utkik för mer information.

Det bästa är att ‘Byte’ redan är en fungerande och påtaglig tjänst, som vi kan testa och som också har fortfarande mycket utrymme för förbättringarmed all kraft från Vine och en idé som har en lång historia.

Dessutom gör det att vi kan komma åt samhället mycket lättare, för att kunna starta sessionen med Google API och vårt konto, detsamma på iOS med Apple-kontot, då kommer det att tillåta oss välj användarnamn och profilbild för att anpassa vår upplevelse.

Att spela

När det gäller applikationens funktion, den första fliken är en flöde vertikal video där man kan scrolla för att upptäcka innehåll, varav en del är initialt tillgängligt med sigill av ‘rebyte’ av tjänstens redaktörsteam. Självklart, ett forskningsverktyg finns också tillgänglig med a innehållsval populär, en kronologisk ordning och en anpassad men ändå experimentell mix.

Vi kommer att ha till vårt förfogande aktivitetsstatistik, listor och en konfigurationssektion för att helt anpassa appen, och ett komplett avsnitt för att skapa byte tillgänglig från mittknappen där vi kommer att kunna använda kameran med video, ljud och filter, förutom att komma åt galleriet.

Om du vill prova det, här lämnar vi dig en direktlänk till Google Play Butik så att du inte slösar tid på att leta efter:

Ladda ner ‘Byte’ (gratis) | google play

I Andro4all | Hur man laddar ner TikTok och håller den alltid uppdaterad

Relaterade ämnen: Tick ​​tack

Relaterade Artiklar

Back to top button