TikTok är officiellt den mest nedladdade applikationen i världen

Förmodligen kommer inte alla att bli förvånade över att finna det Tick ​​tack har officiellt överträffat Facebook, Instagram, WhatsApp och alla andra meddelandeplattformar och därmed blivit appen för sociala medier mest nedladdade i världen.

Det är åtminstone vad som framgår av en ny rapport publicerad av Nikkei, enligt vilken TikTok har lyckats erövra titeln som Facebook innehade fram till 2021. Låt oss ta reda på mer detaljer tillsammans.

TikTok är nu den mest nedladdade applikationen i världen

Ebbebe, lite borta från rampljuset, har TikTok fortsatt att spridas bland de allra unga i alla delar av planeten, växa i en takt som konkurrerande plattformar inte har kunnat upprätthålladetta är också tack vare vissa funktioner som gradvis introducerades av konkurrerande lösningar, men detta var tydligen inte tillräckligt för att bromsa uppgången.

TikTok-teamets intuition var den av fokusera på mycket korta videor, med ett genomsnitt som sträcker sig från nio till femton sekunder, från huvudsakligen roliga klipp till ännu mer seriöst innehåll, som inkluderar utbildning, tips, matlagningsguider och många andra ämnen. Enligt vad vi lär oss av Nikkeis rapport genom Phone Arena, pandemin har gett ett enormt uppsving för denna plattforms popularitet och detta inte bara för att de flesta människor satt fast hemma med begränsade underhållningsmöjligheter utan också för att många kända artister har tvingats ställa in sina shower och bestämt sig för att fokusera på detta sociala nätverk.

En märklig aspekt av framgången som uppnåtts av TikTok är relaterad till säkerhet: teamet på denna plattform har faktiskt aldrig tillkännagett särskilda funktioner för att skydda användare från att äventyra deras data men detta påverkade inte lusten att ladda ner den negativt. Istället ägnar konkurrerande applikationer mycket kraft åt att göra sina plattformar med kryptering och andra lösningar, som WhatsApp, allt säkrare.

Relaterade Artiklar

Back to top button