Thunderbird-e-postklienten är full av nya funktioner

Thunderbird © Shutterstock / monticello

de e-postklient till mer än 20 miljoner aktiva användare, avslöjar nya funktioner i samband med lanseringen av version 102.

Thunderbird har precis välkomnat en uppsjö av nya alternativ, av vilka några var särskilt förväntade. Det här är en möjlighet att maximera din produktivitet, dra nytta av mer intuitiva visuella signaler och komma närmare de kontakter du ofta interagerar med.

Thunderbird 102: en version till tjänst för din produktivitet

För bara några timmar sedan gick version 102 av Thunderbird live. Och det minsta vi kan säga är att den vill vara särskilt generös när det gäller nyheter. Till att börja med har adressboken fått en makeover och erbjuder nu en renare visuell presentation. Det har också gjorts kompatibelt med vCard-standarden som gör det möjligt att spara och exportera kontakter som virtuella kort.

Thunderbird © © MozillaThunderbird

Bland de nya funktionerna som finns i denna version 102 av Thunderbird, upptäcker vi också ett header-system som delvis har gjorts om. Du kan verkligen anpassa rubriken på dina e-postmeddelanden för att specifikt välja den information du vill ska visas. Det är också möjligt att lägga till viktiga meddelanden från rubriken för att konvertera dem till en kalender eller uppgiftshändelse.

I Thunderbird 102 kan du nu ha ett anpassningsbart “Spaces”-verktygsfält i sidofältet som ger snabbare åtkomst till viktiga aktiviteter än tidigare. Så det har aldrig varit enklare och snabbare att navigera mellan din e-post, adressbok eller kalender.

Thunderbird © Thunderbird

Alltid fler nyheter (och praktiska)

Tidigare kunde manövern att flytta konton och data till och/eller från Thunderbird vara särskilt tråkig. Detta krävde faktiskt installationen av ytterligare moduler. Du kan vara säker på att detta nu är gammal historia, eftersom import/exportguiden just har integrerats i programmet. Slutligen, notera att meddelandetjänsten Thunderbird nu stöder Matrix-chattprotokollet.

Thunderbird © Thunderbird

Det här är en mycket komplett uppdatering som i hög grad borde glädja användare av Mozillas e-postklient. Dessutom lovar stiftelsen oss fler funktioner under de kommande månaderna.

Thunderbird

Att ladda ned

Thunderbird

  • Gratis och gratis!
  • Inbyggd kalender och uppgifter
  • Komplett, flexibel och säker

Mycket komplett och flexibel, den ärevördiga Thunderbird har fortfarande i dag många argument för att tillgodose dina e-postmeddelanden och ännu mer, särskilt eftersom denna gratis programvara också är en av de säkraste.

Mycket komplett och flexibel, den ärevördiga Thunderbird har fortfarande i dag många argument för att tillgodose dina e-postmeddelanden och ännu mer, särskilt eftersom denna gratis programvara också är en av de säkraste.

Om samma ämne:
Firefox låter dig nu översätta en sida utan att gå genom molnet

Källa: Mozilla Thunderbird

Relaterade Artiklar

Back to top button