Thermaltake och Porsche avslöjar Argent E700, en spelstol för en 80-tals Big Bad Look

Thermaltake ArgentE700 © Thermaltake

En spelstol i äkta läder som kommer i sex färger och har en snygg design, men kostar en fin slant.

Thermaltake presenterar sin Silver E700, Silver E700 Real Leather Gaming Chair för det fullständiga namnet, designad i samarbete med Studio FA Porsche. Den finns i sex färger: glaciärvit, stormsvart, rymdgrå, havsblå, racinggrön och blixtrande orange.


Läs också:
Cooler Master vill att du ska spela i ett ägg… och erövra marknaden för spelstolar

Äkta läder och högdensitetsskum

Som framgår av dess beteckning sportar denna premiumstol klädsel i äkta läder 1-1,1 mm tjock. På designsidan blandar den delar av en klassisk fåtölj och de från en racerbilsstol, i synnerhet sidohandtagen. I praktiken används den till vänster för att justera ryggstödets lutning i fyra vinklar (107°, 113°, 119°, 126°), och den till höger för att justera höjden på sitsen (41) -53 cm).

Denna sits har också 24x11cm 4D-armstöd, som tillåter fyrvägsrörelser i höjd och bredd samt ett höjdjusterbart nackstöd.

armstöd © Thermaltake
nackstöd © Thermaltake

© Thermaltake / Porsche

När det gäller materialen finns det förutom läderöverdraget skum med hög densitet på 65 kg/m3 och en aluminiumram. Den 5-ekrade basen är också gjord av aluminium.

Denna Silver E700-sits har designats för att idealiskt rymma en användare som mäter mellan 170 och 190 cm och väger mindre än 150 kg.

Läs också:
IKEA lanserar spelhårdvara i samarbete med Asus ROG

Alliansen av komfort, ergonomi och estetik… till 1 300 dollar

Christian Schwamkrug, designchef och vice verkställande direktör för Studio FA Porsche, säger: ” Den nya Silver E700 Real Leather Gaming Chair är mer än bara en spelstol – vårt mål var att hitta den perfekta balansen mellan raffinerad ergonomi, övertygande komfort och exceptionell estetik. Resultatet av detta samarbete med Thermaltake trotsar kategorisering: det är både en sportig spelstol och en avancerad kontorsstol, utförd på bästa möjliga sätt.. »

Denna förfining kommer dock till ett pris som säkerligen kommer att vara avskräckande för många: $1 299. Denna Thermaltake Silver E700 äkta läderfåtölj kommer att finnas tillgänglig från mitten av oktober.

Thermaltake ArgentE700 © Thermaltake

Thermaltake ArgentE700 © Thermaltake

Källa: TechPowerUp

Relaterade Artiklar

Back to top button