The Witcher Monster Slayer: förregistreringar öppnar för tidig åtkomst på Android

The Witcher Monster Slayer © CD Projekt Red

Efter Pokémon Go
användare av android smartphones
kommer snart att kunna jaga monster på The Witcher: Monster Slayer.

Android-smarttelefonanvändare, förbered dina stål- och silversvärd och din vackraste mask som bär symbolen för Vargens skola. Universums monsterjaktsäsong The Witcher öppnar snart! Monsterdödareden Pokémon Go CD Projekt Red har precis öppnat förhandsregistrering för tidig åtkomst till sin Android-version.

Läs också:
The Witcher: ett augmented reality-spel à la Pokémon Go tillkännagavs

Har du ett kontrakt för en häxare? »

Som en påminnelse, The Witcher: Monster Slayer erbjuder möjligheten att förkroppsliga en häxare, även i användningen av magi och tillverkning av drycker, tack vare förstärkt verklighet. Som Pokémon Go med tiden kommer det alltså att vara möjligt att resa den verkliga världen och träffa karaktärer i spelet som ger oss uppdrag och kontrakt, samt jaga universums ikoniska monster The Witcher att samla in många belöningar.

Android-smarttelefonanvändare kommer att ha rätt till privilegierad åtkomst via tidig åtkomst till spelet genom att registrera sig på den officiella webbplatsen, citerad i källan nedan. Om deras registrering accepteras kommer de att kunna ladda ner spelet i slutet av april via Google Play.

Den slutliga versionen väntas på både Android- och iOS-enheter, vid ett obestämt datum. Lycka till, trollkarlar och trollkarlar!

Källa: The Witcher Monster Slayer

Relaterade Artiklar

Back to top button