The Witcher: ett nytt brädspel kommer till Kickstarter i maj

häxarens gamla värld

Sagan om “vit varg” kommer tillbaka i maj, på Kickstarter, i form av ett nytt brädspel. Planerad för kommersiell release 2022, The Witcher: Old World kommer att erbjuda ett äventyr för två till fem spelare, i en tid då monster och häxor var mycket fler.

Go on Board-teamet, bakom titlarna TITANS och VALHALLA, föreställde sig detta nya brädspel, producerat i samarbete med CD Projekt RED, den polska studion i kaos efter att ha blivit offer för en cyberattack.

Läs också:
CD Projekt: “HelloKitty” ransomware skulle vara ansvarig för cyberattacken

The Witcher: Old Worldett samarbete mellan Witchers

För fansen – och de nyfikna – som har läst den litterära sagan skriven av Andrzej Sapkowski, kontrollerat häxaren i hans tre videospelsoperationer och sett den första säsongen av den “vita vargen” på Netflix, här är goda nyheter: det kommer nu vara möjligt att förkroppsliga en Witcher i det nya brädspelet som är ett resultat av partnerskapet mellan Go on Board och CD Projekt RED.

The Witcher: Old World är ett konkurrenskraftigt äventyrsspel, med rollspelselement, för två till fem spelare. Det kommer inte att vara en fråga här om att förkroppsliga Geralt av Rivia eller hans elev Ciri, utan snarare om att leva ett episkt sökande i mycket äldre tider, när monster och trollkarlar var mycket fler, och vargens skolor, “Ours, Manticore” och Crane stod fortfarande.

Således kommer varje spelare att komma från en annan skola och erbjuda honom specifika förmågor. Spelets kort kommer att läggas till, för att skapa kombinationer och synergier av krafter, men också för att utlösa förmågor och speciella attacker, eller till och med för att bestämma rörelsehastigheten för spelarna under deras terrestra resor.

Läs också:
The Witcher 1 Enhanced Edition Director’s Cut är nu gratis för livet på GOG Galaxy

CD Projekt RED satsar igen på Witcher-universumet

Även om allt inte går som planerat Cyberpunk 2077
, vars användning av mods på PC kan orsaka ett säkerhetsproblem, CD Projekt RED verkar återgå till det som fungerar bäst för den: Witcher-sagan. Således samarbetade studion med Go on Board, vars medgrundare, Lukasz Wozniak, föreställde sig The Witcher: Old World.

Projektet kommer att lanseras i maj på Kickstarters crowdfunding-plattform. Som Lukasz Wozniak specificerar i presentationsvideon att upptäcka nedan, kommer det att finnas en startversion av spelet, sedan en lyxversion av den slutliga produkten, som ska beslagtas när den släpps, under år 2022.

Om brädspelet The Witcher: Old World intresserar dig, även om vi ännu inte vet priset kan du registrera dig på projektets Kickstarter-sida för att få en påminnelse när crowdfunding-kampanjen lanseras.


Källor: polygon
, Kickstarter

Relaterade Artiklar

Back to top button