The Witcher: Blood Origin avslöjar sin första trailer


Idag är en vacker dag för fans av The Witcher. Inte bara säsong 2 av serien har precis kommit till Netflix, utan den framtida miniserien The Witcher: Blood Origin visade också sin första trailer.

Handlingen utspelar sig långt, långt innan Geralts äventyr.

En första titt på Witchers ursprung

Om du redan har hunnit se alla åtta avsnitt av säsong 2 av The Witcher, du har normalt sett redan videon ovan. Faktum är att Netflix utnyttjade postningen av uppföljaren till sin evenemangsserie för att glida in i slutet av den första trailern för The Witcher: Blood Originprequel-miniserien som kommer nästa år.

Bärs särskilt av Michelle Yeoh (Star Trek: Discovery), kommer programmet, som ännu inte har något sändningsdatum, endast bestå av sex avsnitt. Handlingen, som utspelar sig 1 200 år före det som visas i huvudserien, kommer att avslöja den berömda “Conjunction of the Spheres”, sammansmältningen mellan världen av män, alver och monster, och ankomsten av den allra första Witcher.

Så, letar vi? The Witcher: Nightmare of the Wolf

I väntan på säsong 2 av The Witcher i slutet av året, ockuperar Netflix marken med The Witcher: The Nightmare of the Wolf, en animerad film i form av en prequel som gör mycket mer än att berätta ett av Vesemirs äventyr. , mentorn till karaktären som senare kommer att stjäla showen.
Läs mer

Relaterade Artiklar

Back to top button