The Visitor from the Future: en första teaser för filmen anpassad från webbserien


Filmen Besökaren från framtiden kommer på bio den 7 september. Efter formaliseringen av en första affisch visas de första bilderna av filmen i en teaser.

Det kommer att vara en bearbetning av den berömda eponymous web-serien, som ursprungligen sänds på YouTube, fortfarande skriven och regisserad av François Descraques. Teasern låter dig se uppsättningar såväl som några ansikten av skådespelaren.

Besökaren från framtiden © KMBO

Besökaren från framtiden : detta är vad som kommer att hända

2009 skapade multikepsarna François Descraques Besökaren från framtiden, framgångsrik webbserie som avslutades 2014 i slutet av en fjärde säsong och blev sedan en grogrund för serier, mangas och romaner. Men om några månader, Besökaren från framtiden kommer tillbaka, denna gång i en långfilm.

Få inte panik om du inte har sett eller läst allt om detta arbete. Faktum är att om filmen kommer att utspela sig kronologiskt efter händelserna som beskrivs i pappersarbetena, borde det inte vara nödvändigt att vara ett fan av den första timmen för att lyckas förstå handlingen.

Fortfarande förkroppsligad av Florent Dorin (som kan ses bakifrån på affischen, framför ett ödelagt Paris) Besökaren från framtidenkommer återigen att omge sig med Raphaël Descraques, Ludovik, Slimane-Baptiste Berhoun, Mathieu Poggi och till och med Simon Astier.

En fortsättning för alla

På synopsissidan blir det frågan om att följa Alice (Enya Baroux), medan hon motsätter sig byggandet av ett kärnkraftverk. En besökare från framtiden tar henne och hennes far, ställföreträdare och initiativtagare till projektet, till 2555, efter explosionen av kraftstationen. Besökaren försöker undvika katastrofen, men en temporär polis strävar efter att förhindra varje modifiering av historien…

Besökaren från framtiden © KMBO

Vi ses den 7 september på bio, ungefär en månad före datumet den 12 oktober som ursprungligen tillkännagavs för detta projekt, vars inspelning hade försenats av pandemin.

Relaterade Artiklar

Back to top button