The Nook Color: A History

Nook Color är en surfplatta som släpptes 2010. Den har en 7-tums färgskärm och körs på Android-operativsystemet. Nook Color fick en mjukvaruuppdatering till version 1.4 2011. Denna uppdatering lade till funktioner som möjligheten att komma åt Android Market och stöd för Adobe Flash Player. Den senaste mjukvaruuppdateringen för Nook Color är version 1.5, som släpptes 2012. Denna uppdatering lade till stöd för Google Play och möjligheten att köra vissa Android-appar.

Från och med den 15 mars 2016 kommer Barnes and Noble inte längre att stödja de äldre NOOK Color och NOOK Tablet-datorerna. Om dina äldre Nook-läsare eller Nook-surfplattor fortfarande används måste de uppdateras senast den 30 juni. Du kan välja mellan två Nook-modeller: en som har Wi-Fi och AT&T 3G trådlös anslutning, och en som inte har det. Majoriteten av de nya uppdateringarna kommer att installeras så snart systemet går in i viloläge. Nook Color är prissatt till $250, vilket är $100 dyrare än Kindle.

Gå till höger i NOOK-inställningarna. Tryck på Enhetsinformation för att lära dig mer om enheten. För att lära dig mer om din NOOK, gå till About Your NOOK. Versionsnumret för din NOOK-programvara ska visas.

På grund av framsteg inom eReader-teknik kommer vi inte längre att kunna stödja NOOK 1st.

Nook Glowlight 3 (2017-nov 2018) släpptes den 3 november 2017, med en kapacitet på 7,8 GB; (2016), med en kapacitet på 10 GB; och (2017-maj-238, 2018) med en kapacitet på 22 GB

Nook ColorEn Wikipedia-sida på startskärmen för Nook ColorManufacturerBarnes och Noble släppte Nook Color i november 2010 (endast Wi-Fi). Detaljpriset var $249; detaljhandelspriset var 139 (per december 2009). Operativsystemet är Android 2.2 Froyo custom (programvara

Kan jag fortfarande uppdatera min Nook-färg?

Kredit: Walmart

Om du har en Wi-Fi-hotspot ansluten till din Nook Color uppdateras den automatiskt. Du kan också installera uppdateringen manuellt om du föredrar det.

Om dina Nook-läsare eller Nook-surfplattor fortfarande används måste du uppdatera dem senast den 30 juni. Eftersom de flesta e-läsare inte längre stöds efter den 29 juni, kommer dessa enheter inte längre att vara användbara. Den senaste uppdateringen hittar du genom att trycka på ikonen Inställningar högst upp på skärmen. Först efter att du har slagit på ditt Wi-Fi och laddat din Nook kan du få uppdateringen. Det är bäst att ladda ner och installera uppdateringen när du är vaken från viloläge. Den 15 mars 2016 kommer NOOK Color och NOOK Tablet-datorerna som tidigare stöddes inte längre att stödjas.

Hur uppdaterar jag min gamla Nook-färg?

Du behöver bara ladda din Nook och ansluta den till Wi-Fi för att få uppdateringen. Du bör också hålla den i viloläge och inte slå på den. Enligt B&N ska uppdateringen laddas ner och installeras på din Nook inom 24 timmar efter att den går in i viloläge.

Vad ersatte Nook Color?

På startskärmen för Nook Color finns en Wikipedia-sida för Barnes & NobleMass15,8 oz (450 g) EfterträdareNook TabletWebbplats Officiell webbplats12 rader med rader med rader

Vad är den senaste versionen av Nook?

Kredit: Gotta Be Mobile

“Med GlowLight 4e eReader lägger vi till en ny eReader till vårt EPD svartvita NOOK-sortiment.” “Enheten är ett utmärkt värde, med många av funktionerna som NOOK-läsare har kommit att njuta av”, säger Susan McCulloch, Senior Director, NOOK.

Barnes and Noble släppte nyligen en ny Nook Glowlight 4-modell med vit framsida och rosa baksida. Du kan få det för $129,99 med gratis frakt och $20 rabatt på ordinarie pris på $149,99 just nu. Medlemmar i Barnes and Nobles lojalitetsprogram kan få ytterligare 10 % rabatt. Barnes and Noble Nook Glowlight 4-läsaren finns nu i butik. Glowlight 4 kommer att släppas i stället för Glowlight 3, som släpptes 2011. Barnes and Nobles hemsida säljer för närvarande Nook Tablet för $129 med fri frakt.

Barnes & Nobles Nook Tablet är en 7-tums surfplatta som släpptes 2010. Den släpptes den 17 november 2011 och kostar $179 (8GB) eller $199 (16GB) efter en $305 kampanjkod. Nook-surfplattor kommer med ett anpassat användargränssnitt inbyggt i Android Gingerbread, som är en version av Android. Sedan årets början har uppskattningsvis 5 miljoner Nook Tablets sålts.

The Nook Is Not Dead

Nook-surfplattor finns i två varianter: en med Wi-Fi och 3G-anslutning och en utan. 2019 släpptes GlowLight Plus som Nooks nya enhet. Som ett resultat av företagets omvandling till ett detaljhandelskonglomerat är Nook Glowlight 3 och Nook slutsålda. Trots detta är Nook-linjen fortfarande i full kraft. Barnes och Noble bekräftade för The Verge att de kommer att börja sälja Kindle-konkurrenter när nya enheter släpps i maj.

Barnes & Noble Nook Color Software Updates Page

Från och med mars 2020 är den senaste mjukvaruversionen för Barnes & Noble Nook Color 1.4.5. Den här uppdateringen inkluderar buggfixar och prestandaförbättringar. För att söka efter och installera uppdateringar, öppna appen Inställningar på din Nook Color och tryck på alternativet “Enhetsinformation”. Klicka sedan på alternativet “Programuppdateringar” och följ anvisningarna.

Nook Simple Touch Programuppdatering

Nook simple touch-programuppdateringen är en gratis uppdatering som låter dig hålla din nook simple touch uppdaterad med de senaste funktionerna och säkerhetsfixarna.

Vi kommer inte att kunna stödja NOOK 1:a i framtiden. eReader-tekniken har avancerat tillräckligt för att motivera en upplaga. Om din äldre Nook ereader eller Nook surfplatta fortfarande används måste du uppdatera programvaran senast den 30 juni. När programuppdateringen har laddats ner tar installationsprocessen för en ny programuppdatering vanligtvis mellan 5 och 10 minuter. När kommer Barnes and Noble att lansera sin Nook e-läsarlinje? B&N kommer inte längre att stödja äldre NOOK Color och NOOK Tablet-datorer från och med den 15 mars 2016. Nook GlowLight 3 och GlowLight Plus är för närvarande listade som helt slutsålda online.

Kan du uppdatera programvara på ett skrymsle?

NOOK-mjukvaran kommer nu att uppdateras automatiskt när en ny version av appen släpps på din enhet. Om en uppdatering av Android-operativsystemet blir tillgänglig kommer du att meddelas via enhetens aviseringssystem som den har. Denna metod används för att manuellt söka efter programuppdateringar.

Hur får jag Nook-uppdateringar?

Genom att trycka på ikonen Inställningar i snabbnavigeringsfältet kommer du åt mjukvarumenyn. Om du är ansluten till Wi-Fi, gå till sidan Sök efter systemuppdatering. Du kan börja ladda ner den nya mjukvaruuppdateringen direkt genom att trycka på knappen “Starta nu” på din NOOK.

Hur man uppgraderar Nook Hd Plus

Det finns några olika sätt att uppgradera din nook hd plus. Du kan antingen göra det via inställningsmenyn på din enhet eller genom att använda nook supportwebbplatsen. Om du vill göra det via inställningsmenyn, gå helt enkelt till enhetsinställningarna och välj alternativet “Om enheten”. Därifrån kommer du att kunna se den aktuella programvaruversionen som är installerad på din vrå. Om det finns en tillgänglig uppdatering kommer den att dyka upp här. Du kan sedan välja alternativet “Uppdatera” och följa anvisningarna för att installera uppdateringen.
Om du hellre vill använda nook supportwebbplatsen, gå helt enkelt till webbplatsen och välj alternativet “Nedladdningar”. Därifrån kommer du att kunna hitta den senaste mjukvaruuppdateringen för din vrå. Ladda bara ner uppdateringen och följ instruktionerna för att installera den.

Om din Nook-läsare eller Nook-surfplatta fortfarande används måste du uppdatera programvaran senast den 30 juni. Barnes kommer inte längre att stödja de äldre NOOK Color eller NOOK Tablet-datorerna från och med den 15 mars 2016. Det är fortfarande oklart om Barnes & Noble kommer att lansera sin egen Nook e-läsarlinje inom en snar framtid. E-läsarna Nook GlowLight 3 och GlowLight Plus är båda helt slutsålda online. B&N rekommenderar att du laddar ner och installerar uppdateringen efter att ha vaknat från viloläge på din Nook.

Kan Nook Hd Plus uppdateras?

Det är viktigt att komma ihåg att du måste ha en NOOK HD. Användare av både NOOK HD och NOOK HD kan söka efter uppdateringar manuellt på skärmen Enhetsinformation i deras Inställningar-meny. När du försöker leta efter uppdateringar visas felmeddelandet “Det var ett problem med uppdateringen.”

Kan du byta in din vrå för en uppgradering?

Det första i sitt slag, detta program tillåter ägare av första generationens Nook, Nook Color och Nook Tablet att uppgradera sina enheter genom ett inbytesprogram. Om enheterna är i funktionsdugligt skick och inte går sönder helt, kommer krediten att ges till dig av BN

Nook utgår

Nook var en linje av elektroniska läsenheter och e-boksmjukvara som såldes av Barnes & Noble, som släppte enheten för första gången 2009. Nook-enheter använde Googles Android-operativsystem. 2016 meddelade Barnes & Noble att de skulle sluta tillverka Nook-surfplattan och e-läsarhårdvaran, även om de skulle fortsätta att sälja digitalt innehåll och stödja enheter som redan hade sålts.

Funktioner som dessa är inte längre tillgängliga på NOOK 1:a från och med den 29 juni 2018. Ett nytt innehåll. Genom att registrera dig för BN.com kan du börja använda den här tjänsten. Du måste logga in med ditt NOOK-konto. Din webbläsare kan endast nås via enhetens Wi-Fi. Hårda återställningar är mer aggressiva sätt att stänga av din NOOK 1st. Den kommer också att utföra en hård återställning om du lämnar batteriet på i 10 sekunder och sedan tar bort det.

En reserv från fabrik tar bort firmware från NOOK och installerar om den till fabriksinställningarna. Den första laddningen av din NOOK 1st kan användas. För att använda den här utgåvan, anslut USB-kabeln och nätadaptern till ett vägguttag. Färgerna på laddningsindikatorn på NOOK USB-kabeln är orange, röd och grön. Du måste ta bort bakstycket för att få tillgång till Micro-SD-kortplatsen. MicroSD- och MicroSDHC-kort med kapaciteter upp till 16 GB stöds i Edition, liksom Class 2-, 4- och 6-kort. Alternativt kan du läsa andra kompatibla e-böcker på din NOOK genom att använda USB-anslutningen till din dator genom att placera dem i mappen Mina dokument.

När Barnes and Noble tidigare i år meddelade att de skulle lägga ner Nook-appen för Windows 8 var många förvånade. 2009 släpptes Nook, vilket gör den till en av de äldsta e-läsarna på marknaden. På grund av de nya säkerhetsstandarderna som kallas Transport Layer Security (TLS), som påverkar Nook-appar såväl som många andra enheter, är Nook-appar inkompatibla med nyare enheter. Det är en besvikelse för många människor att Nook var ett av de enda sätten att läsa böcker på en Windows 8-enhet.

Barnes & Noble stänger av Nook-appen för Windows 8

Den 7 augusti 2015 kommer Barnes and Noble att upphöra med stödet för Nook-appen för Windows 8. Om en Nook-bok för närvarande synkroniseras kommer det inte längre att vara möjligt att läsa på den enheten. Dessutom kommer alla Nook-böcker som köpts via appen inte längre att vara tillgängliga för köp efter detta datum. Barnes & Noble kommer att fortsätta att sälja Kindle-konkurrenter efter att nya enheter har släppts senare i vår, enligt en företagstjänsteman.

Relaterade Artiklar

Back to top button