The Mandalorian: avskedad efter hennes kommentarer, Gina Carano kommer inte att återvända till Lucasfilm

Gina Carano © Disney+

Säsong 3 av Mandalorian kommer att göras utan karaktären Cara Dune. Hans tolk Gina Carano tackades faktiskt av Lucasfilm och av hans byrå efter nya kommentarer som bedömdes ” hatiskt och oacceptabelt “.

Det råder ingen tvekan om att amerikanen, van vid tendentiösa kommentarer, inte heller kommer att vara med i den framtida Star Wars-spin-off-serien. Rangers of the New Republic.

Läs också:
Pedro Pascal och Bella Ramsey (Game of Thrones) förkroppsligar Joel och Ellie i serien The Last of Us

Gina Carano är inte längre anställd av Lucasfilm

Medan Pedro Pascal, huvudskådespelaren i Mandalorianhar officiellt precis hittat lite mer arbete genom att gå med i serien Den sista av oss, Gina Carano hon har precis förlorat några. Tolken av karaktären Cara Dune kommer inte tillbaka i säsong 3 av Disney + Star Wars-boxen. Och i förlängningen inbillar vi oss att den också kommer att saknas i den framtida spin-off-serien. Rangers of the New Republic.

En talesperson för Lucasfilm säger otvetydigt: Gina Carano är för närvarande inte anställd av Lucasfilm, och det finns inga planer på att hon ska vara det i framtiden. Men hans inlägg på sociala medier som förnedrar människor baserat på deras kulturella och religiösa identiteter är avskyvärda och oacceptabelt. »

Läs också:
Uppföljaren till Sonic-filmen hittar sin titel och retar lite mer på ankomsten av en karaktär

En skådespelerska som är van vid roadtrips

Skådespelerskan, som också fick sparken från sin byrå UTA efter Lucasfilms flytt, sa på Instagram (via ett sedan raderat inlägg) att att vara republikan idag var som att vara jude under Förintelsen. Hon la också till på TikTok att ” judarna misshandlades på gatan, inte av nazisterna, utan av sina grannar… och till och med av barn “.

Ord som snabbt kommer att generera hashtaggen #FireGinaCarano, speciellt eftersom skådespelerskan är van vid starkt konservativa ord. 2020 publicerade hon flera konspirationsmeddelanden om bedrägeri kring presidentvalet, gillade publikationer som gick emot rörelsen Svarta liv är viktiga och hånade bärandet av masken eller användningen av pronomen i bios på sociala nätverk.

Källa: Hollywood Reporter

Relaterade Artiklar

Back to top button