The Last of Us: HBO avslöjar en första riktig förhandsvisning av sin serie


Vänta fortfarande på ett vagt “2023” på HBO Max, serieanpassningen av videospelet Den sista av oss visar äntligen vad den har i magen med en riktig teaser.

“Rädda vem du kan rädda. »

En första trailer för Den sista av oss

HBO Max har fortfarande inte bestämt sig för att släppa ett specifikt releasedatum för sin serie Den sista av oss. I väntan på lanseringen nästa år är det dock dags att äntligen se de första riktiga bilderna av showen. För de som inte var medvetna om, som varje 26 september sedan 2013, var igår “The Last of Us Day”, det perfekta tillfället att tillfredsställa de mest otåliga fansen med denna teaser.

Under cirka 1 min 30 visar serien av Craig Mazin och Neil Druckmann att den verkar ha tagit över atmosfären i spelen. För färger och livsglädje måste du vända dig till något annat. Det är också en möjlighet att få en bättre titt på Pedro Pascal (Mandalorian) och Bella Ramsey (Game of Thrones) i rollerna som Joel och Ellie.

Du kan se platser som spelare kommer att känna igen, medan några nya planer verkar finnas i spelet. De mer observanta kommer också att ha noterat närvaron av Nick Offerman, Anna Torv och Merle Dandridge.

Källa: HBO

Relaterade Artiklar

Back to top button