The French Days halverar priset på detta Echo Dot + Philips Hue-paket

Det är ett mycket trevligt paket tillgängligt på Boulanger som kan hittas för de franska dagarna. Denna innehåller en 4:e generationens Amazon Echo Dot-ansluten assistent tillsammans med två Philips Hue E27 White-lampor som är tillgänglig för endast 44,99 €, eller hälften av dess fulla pris på 89,99 €.

packa

Echo Dot + Philips Hue E27-paketet i två ord:

  • Du kan styra glödlampor med rösten med Echo Dot 4
  • Fungerar även i Bluetooth
  • Echo Dot 4 låter dig styra dina anslutna objekt

Se erbjudandet på Echo Dot 4 + Philips Hue E27-paketet för 44,99 €

Ett uppkopplat paket för att styra ditt hem

Detta erbjudande som finns på Boulanger är mycket attraktivt, för bara för priset av Echo Dot 4 får du inte bara den nämnda produkten utan även två Philips Hue E27 White anslutna glödlampor.

För endast 44,99 € kommer du att kunna ta emot en ansluten assistent vars funktioner går utöver engångsanvändning av glödlampor. Och två Philips-belysning anslutna och programmerbara efter behag.

Alexa, tänd ljuset i vardagsrummet

Fördelen med detta paket är att naturligtvis de två produkterna fungerar tillsammans. När glödlamporna är i dina lampor kommer du att kunna koppla dem till Alexa via de färdigheter som finns på din smartphone. När de väl är konfigurerade kan glödlamporna slås på och stängas av efter önskemål genom att fråga din Echo Dot 4. Precis som det är möjligt att ändra ljusets värme eller intensiteten på det.

Men Echo Dot 4 är inte begränsad till det. Du kan chatta med Alexa, Amazons röstassistent, och fråga henne en mängd saker. Väder, trafik, nyheter, en slumpmässig allmän kunskapsfråga, etc. Det är en riktig uppkopplad sökmotor samt en högtalare som kan spela dina favoritlåtar och mycket mer.

Se erbjudandet på Echo Dot 4 + Philips Hue E27-paketet för 44,99 €

Upptäck röstassistenternas värld

Om du ännu inte är så bekant med anslutna eller röstassistenter, ta dig tid att läsa den jämförande guiden tillägnad anslutna högtalare. Du kommer att upptäcka en mängd användbara funktioner för dessa enheter samt ett urval av produkter att välja mellan för att utrusta ditt hem.

FrenchDays_banner

Vårt urval av de bästa French Days-erbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet i samband med de franska dagarna för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Franska dagar: Amazon säljer av priserna på dessa tre robotdammsugare
  • French Days Darty: 10 högteknologiska erbjudanden att ta emot före midnatt!
  • Cdiscount: 5 galna kampanjer under de franska dagarna
  • 5 galna erbjudanden på smartphones för French Days Rakuten

Se alla French Days-erbjudanden

Relaterade Artiklar

Back to top button