The Freebox Revolution till halva priset med TV från Canal, Canal Series och Amazon Prime Video

Detta är den stora avkastningen av ett TV-abonnemang som har varit populärt bland kunder i flera år. Och dess nuvarande pris är något att le åt!

freebox

Det är alltså Freebox Revolution-formeln som kommer tillbaka från de döda den här veckan. Och som vanligt har detta abonnemang allt du behöver för att underhålla dig dagligen.

Freebox Revolution-erbjudandet i korthet

  • Ultrasnabb internetanslutning (upp till 1 Gb/s)
  • Ett komplett TV-utbud med 280 kanaler och TV by Canal ingår
  • Inbyggd Blu-ray-spelare

Således når denna kära Freebox Revolution ut till dig från €19,99 per månad.

Hitta Freebox Revolution-erbjudandet för 19,99 €/månad

Ett mycket seriöst interneterbjudande

Innan vi dyker in i hjärtat av innehållet som denna Freebox-revolution kommer att ge dig, kommer vi först att återkomma till en viktig modalitet att ta hänsyn till. Du bör faktiskt veta att prenumerationspriset kommer att öka till 44,99 €/månad efter ett år. Men eftersom du inte längre kommer att vara förlovad just nu, har du alltid möjlighet att säga upp ditt kontrakt om erbjudandet har blivit alldeles för dyrt för din budget.

När den olika utrustningen (server, spelare, fjärrkontroll) har anlänt till ditt hem kommer du att dra nytta av en mycket höghastighetsanslutning till internet tack vare fiber. Nedlänkshastigheten kan nå upp till 1 Gb/s mot 600 Mb/s i upplänkshastigheten. Freebox Revolution är också kompatibel med ADSL2+ och VDSL2 om ditt hem inte är berättigat till fiber.

Freebox Revolution: underhållning på alla nivåer

Låt oss nu gå vidare till TV-utbudet som har extremt rikt innehåll. Faktum är att cirka 280 kanaler ingår i denna formel. Du hittar mer än 220 från Freebox TV (inklusive 100 i HD) och ett drygt femtiotal tack vare TV by Canal. Underhållning, sport, upptäckter och ungdom är huvudteman som kommer att finnas inom räckhåll. Som om det inte vore nog kommer Canal+ Series att erbjudas dig i ett år och Prime Video i 6 månader. Netflix är valfritt.

Slutligen, notera närvaron av en integrerad Blu-ray-spelare och en hårddisk på 250 GB. Den senare låter dig spela in program och behålla dem under lång tid. Slutligen är samtal till mobiler på fastlandet i Frankrike/DOM och till fasta telefoner på fler än 110 destinationer obegränsade från lådan.

Freebox Revolution bp © © Gratis

Hitta Freebox Revolution-erbjudandet för 19,99 €/månad

För att ta reda på allt om Freebox Revolution-erbjudandet, ta en titt på den här artikeln som vi har skapat.

Lådor för att komma åt ditt innehåll

Om Freebox Revolution någonsin inte inkluderar de tjänster du förväntade dig, då måste du vända dig till andra alternativ. Du hittar dem i vår jämförelse av de bästa TV-boxarna som finns tillgängliga just nu.

Relaterade Artiklar

Back to top button