The Fork erbjuder en oväntad födelsedagspresent

På cateringansökningsfronten kommer en intressant såväl som inbjudande nyhet från Gaffeln, som har som huvudperson ett PR-initiativ på temat födelsedag.

Den berömda applikationen i fråga är verkligen bjuder in sina registrerade användare via e-post att ange deras personliga födelsedatum. Låt oss ta reda på alla detaljer och hur man får födelsedagspresenten.

The Fork erbjuder en födelsedagspresent till sina medlemmar

Införandet av födelsedatum av ägarna av ansökan kommer att göra det möjligt att få en födelsedagspresent. Att ange ditt födelsedatum är relativt enkelt: gå bara till avsnittet Min personliga information i mobilappen, i kontoområdet. Vi föreställer oss att en sådan gåva den kommer att bestå av en rabatt som ska användas vid bokning av restaurang.

Antalet restaurangbokningar online, efter bara en vecka med Italien främst i den gula zonen, har återgått till nivåerna före krisen. Särskilt, under veckan från 1 till 7 februari ökade bokningarna på plattformen i de gula zonerna med 34 %.

Storstadsområdena mycket bra: jämfört med sista veckan i oktober 2020, den mest liknade dagens förhållanden när det gäller restriktioner på det nationella territoriet, växer Rom med 42,4 %, Milano med 64,1 %, Neapel med 35,6 %, Turin 47,7 %, Bologna 33,4 %. När det gäller de mest bokade köken hittar vi fisken etta på första plats, följt av japanska och pizza. Jag påminner om att ansökan i fråga är tillgänglig för nedladdning gratisför både Android- och iPhone-smarttelefoner.

Relaterade Artiklar

Back to top button