The Batman: en ultimat trailer överraskade åskådarna av NBA All-Star Game

Batman © Warner Bros.

Strax före starten av NBA All-Star Game version 2022 i Cleveland, Batman har kommit till basketfesten med en fantastisk ny trailer.

Vi ses på bio den 2 mars.

Batman anländer till Cleveland

Nästa vecka, Batman kommer att invadera mörka rum. Ingen kommer därför att bli förvånad över att se bilderna, utdragen och trailers föröka sig när släppet närmar sig. Men i går kväll avslöjades en trailer som var lite mer original än de andra – mer genom sin sätt att distribuera än genom sitt innehåll –.

Under före spelet av versionen av NBA All-Star Game 2022 som äger rum i Cleveland, var utroparen Brian Anderson på väg att göra en klassisk övergång till ett reklamavbrott när skärmen utanför Rocket Mortgage FieldHouse visade texten ” avslöja sanningen “. Sedan dök upp Bat-signalen och sedan Batman själv på taket av rummet, tillsammans med Andersons kommentarer.

Trailern visades sedan på ett mer klassiskt sätt och avslöjade fler och fler bilder på Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Colin Farrell, Paul Dano eller till och med Andy Serkis under ledning av Matt Reeves.

Källa: Deadline

Relaterade Artiklar

Back to top button