Teslabot: Elon Musks robot kommer att finnas på marknaden från 2023

Elon Musk fokuserar hårt på att Teslabots definierar dem som revolutionärer, och från 2023 kommer vem som helst att kunna köpa en

Teslabot: Framtiden förväntar vi oss inte enligt Elon Musk

De kan bli en revolution, Elon Musks Teslabots kommer att förändra våra dagliga vanor.

Förväntningarna är höga och grundaren av Space X och Tesla pratade om sina robotar vid invigningen av megafabriken i Austin, vilket bekräftar att vi fortsätter att arbeta med projektet utan att stanna och 2023 kommer många överraskningar att dyka upp på marknaden.

Jag blev förvånad över att folk fortfarande inte har insett omfattningen av Optimus robotprogramMusk sa vid kvartalsmötet med aktieägarna.

Syftet med Teslabots är att stödja eller byt ut människan i de tråkigaste frågorna som repetitiva och inte särskilt stimulerande uppgifter.

Kanske skulle vi i framtiden kunna se en robot göra inköpen självständigt, i vårt ställe, eller varför inte, utföra de tröttsamma och alltid samma arbetsuppgifterna.

Många undrar om en ökning av robotarbetskraft kan stjäla jobb under de närmaste åren, men verkligheten enligt olika studier och att det till och med kan öka dem.

Teslabots kommer att kunna göra fantastiska saker som påstått av Musk som delar de neurala nätverk som utvecklats av tesla och data från den avancerade superdatorn Dojo.

Hur otroligt det än kan tyckas att hitta en robot som vill handla bredvid oss ​​på snabbköpet, så kan det bli normalt under de kommande åren.

Det återstår att klargöra kostnaden för denna superteknologiska gadgetvarav ingen information ännu har läckt ut.

Relaterade Artiklar

Back to top button