Tesla lanserar en Cyberquad för barn

Tesla Cyberquad

I väntan på Cybertrucken avtäcker Tesla en ny racerbil: Cyberquad.

En ny modell, speciellt… för barn!

Tesla vänder sig till barn med sin Cyberquad

Cyberquad-idén är inte ny hos Tesla, eftersom Elon Musk hade nämnt projektet när Cybertrucken tillkännagavs. Idag är den amerikanska tillverkaren mycket stolta över att meddela att nämnda Cyberquad finns att köpa, men den senare riktar sig till en mycket specifik kundkrets… Nämligen barn från 8 år och uppåt.

Det här är faktiskt en fyrhjuling för barn, som uppenbarligen tar upp det utseende som är så karakteristiskt för framtidens Cybertruck. Ett 100 % elfordon så klart, utställd till priset av 1 900 dollar.

Tesla Cyberquad

På den tekniska sidan har Tesla Cyberquad ett batteri som kan ge den en räckvidd på runt 25 km, med möjlighet att snurra upp till 16 km/h i toppfart.

Inspirerad av designen på vår ikoniska Cybertruck, har denna nya fyrhjuling en ram i helt stål, vadderat säte och justerbar fjädring med bakre skivbroms och LED-ljusbalkar “, förklarar Tesla.

En “lyx” leksak, därför, som inte nödvändigtvis kommer att finnas tillgänglig till jul. Faktum är att om Cyberquad redan visar orden ” slut i lager “Tesla specificerar att de första leveranserna kommer att ske inom två till fyra veckor. Kom ihåg att den amerikanska tillverkaren nyligen också har marknadsfört en annan ganska överraskande produkt: en cyber-whistle.

Om samma ämne:
Tesla skulle ha för 80 miljarder dollar i beställningar på Cybertrucken

Källa: Electrek

Relaterade Artiklar

Back to top button