Tesla får en juluppdatering full av nya funktioner

Tesla Passenger Play © Tesla

När årsslutsfirandet närmar sig tar Tesla tillfället i akt att slå hårt, genom att erbjuda en ny speciell juluppdatering. På programmet: överraskningar, spel och nya innovativa funktioner.

Alla nyheter från det berömda elbilsmärket är redan utplacerade i 2021.44.25-uppdateringen. Ägare av fordon som Model X, Y eller 3 kan därför dra nytta av det!

Festliga inslag

Tesla öppnar bollen med “Light Show”, en tillgänglig funktion i Toybox, som redan finns på Model X och idag används på märkets andra fordon. Denna funktion syftar till att generera en ljud- och ljusshow.

Sedan hittar vi funktionen “Redigera waypoints” som låter föraren lägga till eller omorganisera sina rutter, eller att ändra sina waypoints för att förbättra sin navigering.

Detta följs av “Customizable App Launcher” och slutligen “Dashcam”. Ägare av elfordon kommer att kunna komma åt sina menyer lättare och till och med anpassa dem tack vare “Customizable App Launcher”. För sin del kommer videorna som spelats in i “Dashcam” att vara lättare att hantera, eftersom det kommer att vara möjligt att radera dem direkt från infotainmentsystemet.

Varumärket sätter på sin 31 för semestern

Vem som säger uppdatering säger också funktionsförbättringar. Tesla erbjuder därför några optimeringar av sina nyckelprogram. Förenklade kontroller möjliggör bekväm och säkrare körning. Döda vinkeln-kameran, som utan tvekan är den bästa förbättringen, ger en direkt bild av döda vinkeln när blinkersen aktiveras.

“Tesla Theatre” och “Tesla Arcade” drar också nytta av vissa förbättringar och ser nya spel dyka upp. Mellan Sonic The Hedgedog meddelade av Elon Musk personligen på Twitter, Sudoku eller den nya multiplayer-funktionen i Slaget om Polytopiakul står på agendan hos Tesla.

Eftersom den här uppdateringen fungerar i kallt väder, är förkonditionering av kabinen nu möjlig från Teslas mobilapp. Dessutom har nya teman för skärmarna implementerats. Dark mode, till exempel, erbjuder en mörkare display, vilket minskar risken för bländning och gör fordon säkrare.

Om samma ämne:
Du kommer snart inte längre att kunna spela medan din Tesla är i rörelse

Källa: Teslarati

Relaterade Artiklar

Back to top button