Tesla: Elon Musk och folkomröstningen om försäljning av 10% av hans aktier

Inte misslyckas med att prata om sig själv ägaren till Tesla som ibland fokuserar på kryptovalutor som Shiba Inu, andra på SpaceXPlats, Mars Och satellit internetytterligare andra på hans företag som producerar elbilar. Nu har det ödesdigra ögonblicket kommit för den sistnämnde som har hållit på bänken i några dagar nu. Vad handlar det om? Om du fortfarande inte vet, Elon Musk frågade han om Twittergenom ett slags social folkomröstningom du måste sälja de 10 % av hans Tesla aktier. Låt oss ta reda på vad användarnas svar var.

Tesla: Elon Musk lanserar en Twitter-undersökning som frågar om han ska sälja 10% av sina aktier

“?”. Här är den sista tweeta av gamla goda Musk som håller upp bänken Twitter och i alla webb- och fysiska tidningar nuförtiden.

A begäran ovanlig, eller snarare, det är en åsikt som ingen av oss i hans ställe någonsin skulle kunna tänka sig att fråga befolkning social som följer oss upp TwitterInstagramFacebook, Tick ​​tack eller någon annan social plattform. Istället Elon Musk det gjorde det och inte bara resultatmen också deltagande Det är överraskande.

Som framgår av posta ovan, ben the 57,9 % är gynnsam vid försäljning 10% av aktierna i Tesla. Medan 42,1 % är emot det. Detta bekräftades också av. Vid Väska tycks inte ha gjort detta meddelande så bra att det i skrivande stund titel är i ner av 0,33 %. För att bekräfta detta, vad som står i en intressant artikel av den välkända nationella finanstidningen:

“”.

Relaterade Artiklar

Back to top button