Tesla: den berömda Yoke-ratten skulle komma tillbaka i Cybertrucken

Flygande Tesla © Tesla

Det här är inte Teslas första försök när det kommer till att imponera på galleriet. De senaste nyheterna, det kan mycket väl vara att den imponerande Cybertrucken bäddar in Yoke-ratten, ett av tillverkarens mest populära (och kontroversiella) bidrag.

Vi behöver inte längre presentera biltillverkaren, vars elfordon ser sin popularitet explodera. En av dem, den retrofuturistiska Cybertrucken, skapar rubriker idag… eller snarare dess ratt.

Ok kultur

Yoke gick inte obemärkt förbi när den tillkännagavs 2019. Presenterad samtidigt som Cybertrucken, i vilken den var exakt integrerad, hade denna tillplattade ratt med en design rakt ur Blade Runner fått bläcket att flöda. Tesla hade inkluderat det “obligatoriskt” på de senaste versionerna av Model S och X.

Men den här ratten var (och är fortfarande) inte i allas smak, och vissa användare ångrar den tidigare formen, som var mer traditionell och ibland ansågs vara mer praktisk för manövrer, ergonomi eller säkerhet. Oavsett: för Elon Musk representerar Yoke framtiden och kommer förmodligen att införlivas i Cybertrucken.

Cybertruck 2077

Det var under ett utbyte på Twitter som Elon Musk lade ner stycket. På frågan av en användare om Yoke-ratten skulle läggas till Cybertrucken, svarade entreprenören att det skulle vara “ idealet “. Därifrån för att tro att han planerar att göra detta hjul till en ny standard för alla framtida modeller signerade Tesla, det finns bara ett steg.

Med eller utan Yoke-ratt, förvänta dig att se Cybertrucken “på riktigt” i slutet av 2022, då den kommer att släppas för allmänheten.

Källa: Electrek
.

Relaterade Artiklar

Back to top button