Telegram Webk och Telegram WebZ: Telegram växer med två nya versioner

Tillkännagivandet för några månader sedan av WhatsApps nya integritetspolicy som kräver att du delar din data med Facebook leder till att många användare letar efter ett annat alternativ och det första alternativet för många av dem är Telegram, som, för att locka fler abonnenter, just har meddelat Telegram WebK och Telegram WebZtvå nya versioner av sin webbapplikation.

Telegram WebK och Telegram WebZ: de nya webbapparna för meddelanden

Så här är de nya webbversionerna av Telegram

Som killarna från PocketNow berättar för oss har meddelandeplattformen skapad av bröderna Durov precis lanserat webbapplikationerna Telegram WebK och Telegram WebZ, som har nästan identiska egenskaper och skiljer sig främst i sin design.

I den estetiska delen, till exempel, Telegram WebZ har ingen klockikon för aviseringarmen den kommer med en färgad bakgrund.

Enligt Telegram själv, båda apparna fungera lika bra och båda har de senaste funktionerna som t.ex klistermärken, ett mörkt läge, chattmappar eller animationer.

Telegram WebK och Telegram WebZ är båda tillgängliga på deras officiella webbplats, i avsnittet “Webbläsarappar” under fliken “Appar”. För att kunna använda någon av dem måste vi ha mobilapplikationen Telegram installerad på vår smartphone.

Härifrån kan vi ladda ner en av de officiella Telegram-applikationerna

När de öppnar kan vi ansluta på två sätt:

  • Vi anger vårt mobilnummer och det kommer att fråga oss en kod som vi kommer att ta emot via mobilapplikationen.
  • Vi klickar vidare “Anslut med QR-kod”öppnar vi Telegram-applikationen på mobilen, vi kommer åt Inställningar-Enheter-Skanna QR-kod och vi läser QR-koden som visas på skärmen med vår smartphone.

Hur som helst, det måste tas med i beräkningen att Telegram WebK och Telegram WebZ fortfarande har vissa funktioner som inte är helt implementeradeså det finns några funktioner som inte är inte Om igen kompatibel med dessa två nya webbversioner av meddelandeapplikationen.

Relaterade Artiklar

Back to top button