Telegram vinner definitivt klubbhusspelet med denna nya funktion för dina röstchatt

Trots en framgång som många av oss fortfarande inte förstår i branschen är sanningen att Clubhouse inte är på Android och förväntas inte på grund av de många löften som lagts ut av Paul Davidson, medgrundare av klubbhussom sa för några veckor sedan att dess ankomst till Googles mobilplattform var en prioritet eftersom andra alternativ dyker upp varje dag på marken på Google Play.

Även killarna från Telegramkanske det mest populära alternativet till WhatsApp, särskilt efter ändringar i dess integritetspolicy, tillkännagav för några veckor sedan något liknande ett alternativ till Clubhouse integrerat i deras applikation, i formen sångchattar som förbättras otroligt snabbt.

Telegram fortsätter att förnya sig i jakten på klubbhuset.

Och det är det ja vänner, sedan i mars förra året i Telegram är det möjligt att använda röstchatt i kanalermed ständiga uppdateringar som, som våra kollegor på xda-developers har berättat för oss, har förbättrat upplevelsen av den här funktionen för för det närmare vad vi kan förvänta oss av Clubhouse på Androidännu mer med det vi nu presenterar för dig från kanalen beta av Telegram.

Detta är version 7.7.0 av utgåvan betadär utvecklarna av den ryska meddelandeappen har implementerat möjligheten till programmering röstkatter i kanalerna så att administratörer kan starta en röstchatt vid en specifik tidpunkt och på ett automatiserat sätt.

Alternativet är lika enkelt att använda som att trycka på kanalikonen och välja bredvid alternativet i inställningsmenyn Starta röstchattden som låter dig programmera den ( ‘schema’ i fånga, på engelska):

Telegram vill vara ett seriöst och verkligt alternativ till Clubhouse på Android, och i framtida versioner kommer det att erbjuda röstchattschemaläggning på kanaler med avisering för alla medlemmar.

Se podra välja una fecha/hora y programar el chat de voz con el botón inferior, dejando ett meddelande som kommer att dyka upp i den övre delen av kanalen para que all los miembros puedan verlo sin ningún problema, con una cuenta regresiva del tiempo que falta para su debut.

Con esta newad, the funcionamiento de los chats de voz de Telegram se asemeja más a Clubhouse como alternative realsumando además möjligheten att ändra numret och beskrivningen av profilen för ventana av chatten av voz utan att behöva cerrar el propio chatt pågår.

Han tillade också a länk i menyn som kommer att omdirigera oss till Telegram-kanalförslag, så att alla nya användare kan lära sig mer om appen och förklara alla dina alternativ.

Uppenbarligen kommer du fortfarande inte att se några av dessa ändringar i den stabila appen som släpptes i Google Play Butik, men du kan testa det utan problem genom att ladda ner den senaste versionen beta av Telegram från denna länk, i synnerhet v7.7.0 som säkert kommer att släppas om några veckor nu i slutversion.

Relaterade Artiklar

Back to top button