Telegram: uppdateringen lägger till dessa 4 intressanta nya funktioner

Telegram fick en uppdatering till v8.0.1 idag, och den nya byggnaden förde med sig minst fyra nya funktioner. Plattformen tar sig igenom meddelandeappar genom att släppa regelbundna uppdateringar som alltid förbättrar användarupplevelsen.

I den här nya uppdateringen, som du redan borde ha fått, får Telegram individuella chatteman, interaktiva emojis, läskvitton för gruppchattar och ett alternativ att spela in livestreaming och videochatt.

Telegram: uppdateringen är nu tillgänglig

När du har uppdateringen kommer du att kunna ändra teman per konversation genom att trycka på menyn med tre punkter och sedan på “Ändra färger”. Du bör hitta 8 nya teman med färgglada nyanser, samt mörka och ljusa lägen. Telegram säger att det har mycket mer i beredskap för dessa individuella teman i framtiden.

För interaktiva emojis hittar du en handfull emojis som blir levande om du trycker på dem. För närvarande genererar vissa emojis animationer, och personer i dina konversationer kommer att se dem animeras när du trycker på dem, förutsatt att de använder den senaste versionen av Telegram. Precis som med de enskilda teman kommer fler emojis att läggas till inom kort.

För läskvitton kommer Telegram nu att visa dig specifikt vilka medlemmar i en gruppchatt som har läst dina meddelanden. När ett meddelande har skickats, när det visas, kan du trycka på det meddelandet och sedan på en “Visad” dialogruta som listar varje person som har läst det.

Slutligen, för dem som är intresserade av livestreaming och chatt, kommer administratörer att kunna spela in videor och lägga upp dem. För att spela in, tryck på menyn med tre punkter i streamen eller chatten och sedan på “Starta inspelning”.

Relaterade Artiklar

Back to top button