Telegram: uppdatering ändrar appen, WhatsApp skämt igen

Pavel Durovs team ger inte upp och ökar dosen mot WhatsApp genom att sätta in en Telegram uppdatering som erbjuder ytterligare användningsmöjligheter för sina användare. Efter dessa månaders bakhåll till följd av tillämpningen av den nya Facebook-policyn har anslutningen av nya användare i raderna av den vita flygplansappen inte avtagit, vilket har sett att nya intäkter har samlats på en konkurrent som av många anses vara oslagbar. Detta är vad som är reserverat för oss.

Telegram uppdateras på bästa sätt: svåra tider för WhatsApp

Hårda tider för WhatsApp att efter publiceringen av Telegram nyheter kan inte göra annat än att rycka på axlarna inför det ökande antalet användare som är fast beslutna att överge till förmån för en säkrare och mer funktionsrik plattform. I synnerhet garanterar den senaste generationens uppdatering tillgång till denna bunt ovärderliga funktioner:

  • Betalningar 2.0: låter dig nu dra nytta av aktiv tjänstefunktion för köp och försäljning av varor och tjänster inom valfri kanal, grupp eller chatbot. Inga transaktionsavgifter krävs. Det låter dig också använda 8 betalningslösningar för helt säkra transaktioner, även ur integritetssynpunkt.
  • Tidsinställda röstchatt: de används för att förutse tidpunkten för en konversation med hjälp av en nedräkning som ger ett meddelande när meddelandet vidarebefordras.
  • Förnyad webbversion: Två helt nya appar kommer med stöd för dynamiska klistermärken, mörkt läge, chattkataloger och mycket mer.
  • Optimerad multimedia: tillgång till en ny multimediaspelare som möjliggör optimal zoomhantering direkt från chattförhandsvisningar. De nya +/- knapparna låter dig flytta 15 sekunder framåt/bakåt i videor enkelt utan att använda reglaget.

Relaterade Artiklar

Back to top button