Telegram uppdateras genom att skicka filer upp till 2 GB (och många andra nyheter)

Telegram fortsätter i denna ständiga kamp med WhatsApp för att se vilken som är den bästa meddelandeplattformen online, och sanningen är att just nu, det finns en viss känsla av koppling mellan de två tjänsterna. Denna debatt lämnar i allmänhet ingen oberörd och verkar vara en aldrig sinande historia.

Men idag kommer vi att ge dig fantastiska nyheter om du är en ivrig Telegram-användare eller använder det ibland. Och företagets app har uppdaterats med filuppladdningar upp till 2 GB, videor i profilbilder och mycket mer, låt oss ta en titt!

Telegram är en meddelandetjänst som lagrar data i molnet, vilket ger många möjligheter

Detta inkluderar den nya Telegram-uppdateringen

Om du använder Telegram och gillar att visa upp dina profilbilder har du tur, eftersom en av nyheterna med den här uppdateringen är att kunna ladda upp en kort video till din profilbild, att välja en ram för att visa den statisk. Naturligtvis, när folk klickar på ditt foto, kommer hela videon att ses.

Och vid sidan av denna förändring har Telegram inkluderat en mediaredigerare och ett mjukt skalläge för alla bilder du tar med den främre kameran. Även om, som Telegram sa på sin blogg, “Du behöver inte vara vacker, du är vacker.” Läget “Personer i närheten” har också förbättrats och visar hur långt folk är från din plats.

Telegram-appen öppnas på en Android-telefon.

Å andra sidan kommer nu miniatyrer att dyka upp i chattarna för bilderna du får, så att du kan Således få en uppfattning om vad de skickade till dig utan att behöva öppna chatten. Dessa brickor kommer också att visas i aviseringar och till och med i sökresultat för meddelanden.

Telegram har inkluderat también förbättringar i hanteringen av stora koncerner med mer de 500 miembros, y ahora se pueden ver grafiska detaljer som visar aktiviteten, antalet mensajes de cada usuario y mucho más gracias a las herramientas de gestión som kunde inkludera företaget.

Däremot kommer exklusiva extrafunktioner för Android, som den nya omdesignade musikspelaren, ett skrivfält som expanderar något när du skriver ett långt meddelande, och även möjligheten att beskära och redigera videor. Tillsammans med detta är det också möjligt att använda flera konton samtidigt i Telegram Desktop.

Relaterade Artiklar

Back to top button