Telegram uppdaterar undersökningar med synliga röster, flera svar och ett frågeformulär i läge

Telegram är på väg att få en ny uppdatering, den första i år 2020. Meddelandeapplikationen har bekräftat i ett officiellt uttalande på sin blogg att från och med nu kommer omröstningarna att ha synliga röster, flera svar och ett frågesportläge. En uppdatering med vilken, alternativet med öppen källkod till WhatsApptar emot nyheter för att behålla sin stora mängd användare.

Eftersom Telegram har lagt till omröstningar för grupper och kedjor, de har använts för alla möjliga syften, från att bestämma vilken restaurang man ska äta till att organisera evenemang. Med den nya uppdateringen erbjuder applikationen tre nya typer av undersökningar. Å ena sidan har det bekräftats att användare nu kan skapa omröstningar som gör det möjligt för varje medlem i gruppen se vem som röstade och vad de röstade. Självklart går det alltid att skapa anonyma omröstningar så att ingen upptäcker sådan data.

Vi rekommenderar | Telegrams grundare varnar för faran med WhatsApp i ett strängt uttalande: “Du borde ta bort WhatsApp.”

På samma sätt är det nu också möjligt att välj flera svar i undersökningar, vilket är nödvändigt när flera alternativ behövs som en lösning. En annan nyhet som landar på Telegram är test- eller frågeformulärsläget, så nu har omröstningarna gjort det ett sätt Frågesporti renaste stilen “Vem vill bli miljonär”. Enkäter som bara har ett rätt svar och som kan ge användarna ett spel eller till och med hjälpa dem att revidera för sina tentor. Rätt svar kommer att orsaka en dusch av konfetti.

Synliga röster, flera svar och ett “Quiz”-läge

Man får inte glömma att omröstningar kan skapas både i grupper och i kanaler. För att göra detta behöver du bara välja alternativet Undersökning i den bifogade menyn, skriv frågan och lägg till de möjliga svarsalternativen. Telegram har också bekräftat att alla nya undersökningstyper är kompatibla med den tillgängliga Bot API-uppdateringenså botutvecklare kan dra nytta av den här nya funktionen.

Utöver de nya undersökningarna har meddelandeappen också genomgått en visuell förändring. På detta sätt, om användare tycker att deras Telegram-meddelanden är för trendiga för att vara fyrkantiga, de kan nu ändra utseendet på meddelandebubblor i inställningar. Slutligen, och som med iOS, Android-användare ser från och med nu exakta förloppsräknare vid nedladdning eller uppladdning av filer.

Relaterade Artiklar

Back to top button