Telegram: Uniswap.bike-bedrägeri anländer, dina pengar är i fara

Som vi alla vet, när ett ämne kommer på modet är det följaktligen mer utsatt för bedrägerier Av alla slag. Tidigare har det redan hänt att välkända företag blev måltavla av bedragare och användes som bete åt offren. Efter mycket kort tid verkar historien upprepa sig (denna gång på Telegram) med en ny förevändning: den Kryptovalutor.

Telegram: hur fungerar Uniswap.bike-bluffen?

Det hela börjar från Telegram. Här läggs du till en grupp som heter “9.UNISwap En ny generation”Består av mer än 1000 medlemmar. Bland dessa finns bots eller falska profiler ställa frågor för att locka människor att gå med i projektet och sätta in sina pengar i USDT. OBSERVERA: det kommer att vara lätt att känna igen BOTs som finns, eftersom de kommer att fråga:

Inuti är det möjligt att läsa denna förklarande bildtext: “”.

Akta dig för UNISwap Letty

Den farliga kontakten i detta fall är “UNISwap Letty“, Eftersom det lugnar användare genom att deklarera att de har att göra med ett säkert projekt, och sedan övertygar dem om att återkräva ett visst belopp.

UNISwap Letty det kommer också att locka dig att öppna ett konto Myntbas för att sätta in pengarna och sedan konvertera cirka 70 euro till ethereum och resten till USDT. Där öppnar du en Coinbase-plånbok och går sedan in i gruvpoolen som heter Uniswap.cykel. Härifrån bör du tjäna 1,6 % i daglig USDT.

Men just då kommer bluffen att hända. När gruvpoolen är accepterad kommer ditt Coinbase-konto att länkas till deras pool och sedan kommer all likviditet att överföras till ett konto tack vare ett smart trick.

Relaterade Artiklar

Back to top button